0

Ако сте си помислили да изпратите някой и друг лев на Нейтън Филион, за да му помогнете с купуването на Firefly, то по-добре си приберете парите в обратно в джобовете, тъй като капитан Мал Рейнолдс, ви моли да не го правите.

0

Според други източници, решението на продуцентите да направят Шейн Блек, режисьор на „Железният човек – 3“ не е случайно. Блек доста често е заявявал, че е голям почитател на комиксите за “Железният човек”, и би се радвал един ден ако има възможността да работи по такъв проект.

1

На 17 февруари Нейтън Филиън – голямата звезда и може би най-големия фен на сериала Firefly обяви, че с удоволствие отново ще влезе в ролята на капитан Мал Рейнолдс. Това всички го знаем, все пак Филиън беше глава на инициативата да спасим Firefly веднага след спирането на сериала. Оказа се обаче, че не само актьора

2

Създателят на новия Doctor Who, Torchwood и The Sarah Jane Adventures реши, че е прекарал твърде дълго време в писане за извънземни инвазии.

1

На 29 юли тази година ще видим как извънземни се опитват да превземат Земята, начело с Дивия запад. На пътя им застават мистериозен странник и група смели каубои.

0

Може би през 2012 г. ще видим трети филм от култовата поредица „Ловци на духове“, която направи всичките си актьори звезди.

1

Продуцентите са ангажирали цяла плеяда от известни на жанра актьори – Брайън Джей Смит („Старгейт Вселена“), Робърт Патрик („Терминатор 2: Денят на страшния съд“, „Досиетата Х“), Кейт Върнон (Бойна звезда Галактика), Гаред Дейвид-Лойд („Торчууд“) и др.