4

Трейлърът на последния филм за Хари Потър вече е в интернет и по всичко личи, че финалът ще бъде грандиозен.

3

На 29 Април по кината ще размаха чука си богът на мълниите Тор. Действията му ще предизвикат война в Асгард и изгонването му в днешната Земя. Междувременно Джос Уедън започва да филмира „Отмъстителите“

0

Малко остана младежът от Смолвил да се превърне в Мъжа от стомана Супермен, който винаги му е било писано да стане. Историята на младините му скоро завършва със завръщане на двама от ключовите герои, а през 2012 ще продължи в нов, независим филм.

2

Манията по постапокалиптични зомби-вампирски истории продължава. В „Stake Land“ вампирска епидемия е помляла Америка. Група оцелели ще се бори с кръвопийци и религиозни фанатици, за да стигне до последното убежище в Канада.

0

Преди време Свещениците са спасили човечеството от вампирите, но днес са просто забравени ветерани. Един от тях трябва да продължи борбата, за да спаси племенницата си.

3

В тази вила ужасяващи чудовища ще избиват някои от любимите ни актьори. Лошото е, че вече 3 години не се знае кога ще се състои интригуващото събитие.

3

Вторият Стар Трек за хилядолетието ще се обърне към старите дни и ще се концентрира върху приятелствата и връзките между героите от кораба Ентърпрайз.

0

Сценаристката на „Здрач“, Мелиса Розенбърг, се заема с адаптацията на научно-фантастичния роман от 1983 – “Earthseed”, който може да бъде описан като “Lord of the Flies” в космоса.