being-human

Syfy поръчва трети сезон на „Да бъдеш човек“

Американската адаптация се доказва като успешна.

Изображение с име: Being HumanАмериканската версия на „Да бъдеш човек“ ще има трети сезон. Подновяването идва преди сезонът, който тече в момента, да е завършил излъчването си.

С успеха на втори сезон, Being Human се превърна в обичан сериал от зрителите на нашата телевизия„, казва програмният директор Марк Щерн. „Изпълнителните продуценти Джереми Карвър и Ана Фрик достигнаха нови висини тази година и с нетърпение ще чакаме да видим какво ще направят със сериала през следващата.

Успоредно с втори сезон в САЩ, върви и четвърти сезон на оригинала във Великобритания. Все още чакаме да видим как се отразяват сериозните промени в актьорския състав там на рейтингите, но на американската версия са й гарантирани поне още 13 епизода, които ще видим догодина.

„Да бъдеш човек“ е един от малкото великобритански проекти, пренесъл се успешно на американския пазар. Наскоро „Торчууд“ успя да събере финанси и международна подкрепа за интерконтинентален четвърти сезон, но не успя да постигне грандиозния успех, на който се надяваше, и все още не се знае дали ще има още епизоди. Преди него са се проваляли много други опити от страна на САЩ да се адаптират продукции от Острова – като например „Червено джудже“ и „Доктор кой“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата