2 коментара
dark shadows movie

Най-накрая: трейлър за „Мрачни сенки“

Поначало всички очакваха нещо по-извратено от Тим Бъртън и Джони Деп, но рекламното клипче надминава и най-дръзките предположения…

Нищо чудно, че Тим Бъртън (режисьорът), Сет Греъм-Смит (сценаристът) и Джони Деп (главният актьор) са фенове на оригиналните „Мрачни сенки“ от 60-те години. Сериалът предлагаше странни визии и необичайни миксове от елементи на сапунка, ужаси и свръхестествени същества. Но наблягаме на странните визии, защото именно те са причината сериалът да се помни и до днес, десетилетия след края си.

Връщаме се в настоящето и забелязваме, че за римейка Тим Бъртън е пренесъл визиите на още по-откачено ниво, а Сет Греъм-Смит е превърнал сюжета направо в комедия. За проекта се говори от доста време, но чак днес излезе трейлър, едва 2 месеца преди премиерата.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Нищо чудно, че на Warner Bros им отне толкова време да сглобят това рекламно клипче – сигурно дълго са се чудили как да си промотират филма. От белия като клоун вампир Барнаби Колинс до абсурдно комедийния тон на клипчето и ярките краски на 70-те години – всичко сочи към доста откачени „Тъмни сенки“.

Джони Деп е всъщност доста забавен в ролята на вампир извън времето си, а Ева Грийн и изумително дългият й език изглежда ще бъдат достойни екранни партньори.

Ако си падате по шантави комедии с вампири, вещици и древна любов, отбележете си, че Dark Shadows излиза на 11 май.

Изображение с име: dark-shadows-movie-22

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата