Awake спрян, Once Upon A Time – продължава

Awake ще остане в историята с 13 серии, а Once Upon A Time ще се завърне за още един сезон.

На Ема ще и се наложи още да се разправя със Злата Кралица

С края на сегашния сезон на сериалите е време и за трудните решения. Fox вече се произнесе за съдбата на фантастичните си сериали. Fringe и Touch – те оцеляха за още една година, а новаците Alcatraz и Terra Nova приключиха със присъствието си на малкия екран.

След изявлението на Fox дойде такова и от NBС. Телевизията реши да спре драмата Аwake. Сериалът започна обещаващо и получи положителни ревюта както от критици, така и от зрители. Но само след половин сезон детектив Майкъл Бритън се провали с мисията да задържи зрителите пред екраните и рейтингите паднаха главоломно. Дали ще разберем истината за двете реалности, ще видим в последните две серии от сериала. Ревю на „Буден“ можете да прочетете тук.  

От АВС пък ни поднесоха положителни новини. Неочаквания хит в тяхната есенна селекция Once Upon A Time ще се завърне за втори сезон. Приказната драма е поставила зрителите под заклинание и почти всяка седмица „Имало Едно Време“ е отличник. Изявлението на АВС никак не е неочаквано, но идва тъкмо на време за феновете на сериала. Тази неделя очакваме развръзката на първи сезон с последната му серия и дори някои въпроси да останат без отговори, ще чакаме със спокойствие идната есен за да научим истината.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

Сега изгледах 11-ти епизод на „Буден“ – напълно е възможно да завършат историята в още два епизода. Надявам се финалът да не е отворен…