bTV ще търси извънземни в събота

В предаването „Големите загадки“ тази седмица темата ще бъде „Има ли извънземен разум?“

Дали има извънземни на нашата планета, е стара и изтъркана тема, но ето, че ни се предлага нов поглед върху нея. Вече има и българско предаване по този въпрос – то е посветено на „Големите загадки“ в света и всяка седмица разглежда различна тема от областта на свръхестественото. Тази събота репортерите на телевизията ще разсъждават „Има ли извънземен разум?“, а епизодът отново ще се излъчи от 18:00.

В „Големите загадки“ тази седмица ще видим очевидец на НЛО, както и резултата от работата на редица експерти и изследователи, търсили следи от извънземен живот на територията на България. Ще се изкажат капацитети като проф. Лъчезар Филипов и доц. Алексей Стоев от Института за космически изследвания и технологии към БАН, Нидал Алгафари, Александър Миланов – експерт по космическо право и изследване на извънземни цивилизации, кап. Петър Петров, инж. Веселин Боянов – председател на Мрежата на Обединените български уфолози и председател на клуб „Търсачи на алтернативни форми на живот“.

Едва ли предаването ще докаже недвусмислено съществуването или несъществуването на извънземни на Земята, но вероятно ще бъде интересно да видим български продукт на тази тема, вместо преведените филмчета по Дискавъри.

Иначе, ние веднага можем да отговорим на bTV и дори да им покажем истинско извънземно. Зипи Зипев, рекламното лице на SciFi.bg, има свой профил във Фейсбук и приема приятели.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
7 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова
petia84

на сайта на БТВ има няколко клипа – мисля, че предаването е разделено на части – не съм ги гледала, затова не съм сигурна, дали е същото: http://www.btv.bg/shows/golemite-zagadki/videos/

Нед Ласков
Nedelcho_Laskov

А има ли го някъде в интернет да са гледа? В много неудобно време беше и го изпуснах.

Петя Ивайлова
petia84

гледах го, не беше зле, но нищо ново не казаха – със сигурност има и по-млади светила от Карл Сейгън и Ерих Фон Деникен, които да бъдат обсъдени. А също и по-нови теории – не че аз съм някакъв капацитет, но живеем в 21 век – не може да се разсъждава по същия начин, като преди 30-40 години.

Българин

Босфор тв за нищо на света и пари да ми дават не шскам да я гледам тая турска пропаганда !

Нед Ласков
Nedelcho_Laskov

Ех, тоя фейсбук… даже и извънземните почнаха да си правят профили… 😀

Петя Ивайлова
petia84

последната седмица май беше нещо за билки и лекове, и го пропуснах, но това ще е много по-интересно! Дано да не забравя да го гледам!

Иван Петков

Много отдавна не гледам БосфорТВ, но ако съм вкъщи по това време ще ги пробвам тези загадки.