7 коментара
alien btv

bTV ще търси извънземни в събота

В предаването „Големите загадки“ тази седмица темата ще бъде „Има ли извънземен разум?“

Изображение с име: zipi33Дали има извънземни на нашата планета, е стара и изтъркана тема, но ето, че ни се предлага нов поглед върху нея. Вече има и българско предаване по този въпрос – то е посветено на „Големите загадки“ в света и всяка седмица разглежда различна тема от областта на свръхестественото. Тази събота репортерите на телевизията ще разсъждават „Има ли извънземен разум?“, а епизодът отново ще се излъчи от 18:00.

В „Големите загадки“ тази седмица ще видим очевидец на НЛО, както и резултата от работата на редица експерти и изследователи, търсили следи от извънземен живот на територията на България. Ще се изкажат капацитети като проф. Лъчезар Филипов и доц. Алексей Стоев от Института за космически изследвания и технологии към БАН, Нидал Алгафари, Александър Миланов – експерт по космическо право и изследване на извънземни цивилизации, кап. Петър Петров, инж. Веселин Боянов – председател на Мрежата на Обединените български уфолози и председател на клуб „Търсачи на алтернативни форми на живот“.

Едва ли предаването ще докаже недвусмислено съществуването или несъществуването на извънземни на Земята, но вероятно ще бъде интересно да видим български продукт на тази тема, вместо преведените филмчета по Дискавъри.

Иначе, ние веднага можем да отговорим на bTV и дори да им покажем истинско извънземно. Зипи Зипев, рекламното лице на SciFi.bg, има свой профил във Фейсбук и приема приятели.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата