6 коментара
extant-flash-pines

Трейлъри за Extant, The Flash, Wayward Pines

Вижте какво можете да очаквате от предстоящите нови сериали.

Явно краят на пролетта е време, в което телевизиите ни заливат с трейлъри за предстоящите си продукции. Не че се оплакваме, единственото лошо в случая е, че трябва да чакаме чак до есента, за да гледаме сериалите, които грабват вниманието ни още отсега.

Започваме с Extant на Холи Бери и Стивън Спилбърг. Неособено въодушевени от първоначалното описание на сериала, „мистериозно забременяла жена се връща на Земята след 1 година в космоса и се мъчи да се впише отново в семейството си“, от тази продукция очаквахме поредната драма с намек за фантастика. Първият трейлър обаче ни убеди да дадем все пак шанс на Extant. Този, по-дълъг трейлър вече направо ни изуми – сериалът определено влиза в плановете ни за следене през лятото, а от всички фантастични елементи, с които ще борави, няма как поне един да не му се получи.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Кой би предположил от това, което знаехме до момента, че синът на Холи Бери всъщност е андроид? Дали той има нещо общо със случилото се в космоса? Какво искат извънземните? Ами ако накрая се окаже, че целият сериал е фантазия на главната героиня, или човечеството е изтребено, а Земята, към която тя се завръща е населена от извънземни и андроиди? Добре, може би малко прекаляваме, но определено вече изглежда много по-интересно да разберем каква е идеята на сериала и как всичко това се навързва.

 

За The Flash няма какво толкова да кажем. Който си обича супергерои, няма как да пропусне този сериал. Който не ги обича – едва ли точно Светкавицата ще обърне представите му. Така или иначе, към разклонението на „Зелената стрела“ вече има пълен трейлър, в който виждаме повече подробности около раждането на най-бързия супергерой.

http://www.youtube.com/watch?v=aLvWtBy1hPw

Общо взето, май първият епизод е резюмиран в тези пет минути. Иска ли някой да се обзаложим, че сериалът ще бъде хит?

 

За финал, вече имаме и трейлър към телевизионния проект на М. Найт Шаямалан – „Уейуорд пайнс“. Чакайте, не бягайте, знаем докъде стига вселенската омраза към този режисьор. Дори сме като цяло съгласни с нея. Но вижте все пак трейлъра и кажете след това с ръка на сърцето, че не сте заинтригувани поне малко!

http://www.youtube.com/watch?v=2z-b3Nw6Znw

Препратките към култовия „Туин Пийкс“ са съвсем явни, а феновете на книгите зад този сериал се изказват доста ласкаво за тях. Все още не сме 100% убедени, че става въпрос за фантастика, но мистерията изглежда доста обещаваща. Не забравяйте също, че Шаямалан е само режисьор – създател и сценарист на сериала е Чад Ходж („Плейбой клуб“). Очаква се 10-те епизода да останат като минисериал и да няма втори сезон, тоест мистерията би трябвало да бъде разкрита още в същата година.

 

Extant започва това лято, на 9 юли, The Flash идва през есента, а Wayward Pines – вероятно в началото на 2015.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата