Трейлъри за Extant, The Flash, Wayward Pines

Вижте какво можете да очаквате от предстоящите нови сериали.

Явно краят на пролетта е време, в което телевизиите ни заливат с трейлъри за предстоящите си продукции. Не че се оплакваме, единственото лошо в случая е, че трябва да чакаме чак до есента, за да гледаме сериалите, които грабват вниманието ни още отсега.

Започваме с Extant на Холи Бери и Стивън Спилбърг. Неособено въодушевени от първоначалното описание на сериала, „мистериозно забременяла жена се връща на Земята след 1 година в космоса и се мъчи да се впише отново в семейството си“, от тази продукция очаквахме поредната драма с намек за фантастика. Първият трейлър обаче ни убеди да дадем все пак шанс на Extant. Този, по-дълъг трейлър вече направо ни изуми – сериалът определено влиза в плановете ни за следене през лятото, а от всички фантастични елементи, с които ще борави, няма как поне един да не му се получи.

Кой би предположил от това, което знаехме до момента, че синът на Холи Бери всъщност е андроид? Дали той има нещо общо със случилото се в космоса? Какво искат извънземните? Ами ако накрая се окаже, че целият сериал е фантазия на главната героиня, или човечеството е изтребено, а Земята, към която тя се завръща е населена от извънземни и андроиди? Добре, може би малко прекаляваме, но определено вече изглежда много по-интересно да разберем каква е идеята на сериала и как всичко това се навързва.

 

За The Flash няма какво толкова да кажем. Който си обича супергерои, няма как да пропусне този сериал. Който не ги обича – едва ли точно Светкавицата ще обърне представите му. Така или иначе, към разклонението на „Зелената стрела“ вече има пълен трейлър, в който виждаме повече подробности около раждането на най-бързия супергерой.

Общо взето, май първият епизод е резюмиран в тези пет минути. Иска ли някой да се обзаложим, че сериалът ще бъде хит?

 

За финал, вече имаме и трейлър към телевизионния проект на М. Найт Шаямалан – „Уейуорд пайнс“. Чакайте, не бягайте, знаем докъде стига вселенската омраза към този режисьор. Дори сме като цяло съгласни с нея. Но вижте все пак трейлъра и кажете след това с ръка на сърцето, че не сте заинтригувани поне малко!

Препратките към култовия „Туин Пийкс“ са съвсем явни, а феновете на книгите зад този сериал се изказват доста ласкаво за тях. Все още не сме 100% убедени, че става въпрос за фантастика, но мистерията изглежда доста обещаваща. Не забравяйте също, че Шаямалан е само режисьор – създател и сценарист на сериала е Чад Ходж („Плейбой клуб“). Очаква се 10-те епизода да останат като минисериал и да няма втори сезон, тоест мистерията би трябвало да бъде разкрита още в същата година.

 

Extant започва това лято, на 9 юли, The Flash идва през есента, а Wayward Pines – вероятно в началото на 2015.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
6 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Книгата „Пайнс“ беше слабо написана, но с добра атмосфера и интересен завършек, точно в стила на Шямаланските туистове, а и ако трейлърът е някакъв показател, сериалът ще се получи стабилен.

Станимир Ставрев

Нямам търпение за Флаш 🙂 Изглежда доста по-добре отколкото очаквах!

Мира

Oоо супер. И екстанта и последния мнооооого добре изглеждат. Не очаквах подобно нещо.

Миро

Оливър наистина много се разлигави в последно време, ок да кажем че се пробва да почитан Томи с „не убивай“ темата, ама в последните епизоди, които бяха супер между другото :), направо ми се прищя да му бия два шамара и да се осъзнай малко, прае ми се на ангелче, или купидонче понеже с лък и т.н … 🙂 . Флаш изглежда доста по – ефектен с доста повече фентъзи елементи, само за костюма нещо не съм много съгласен, може пред 20 г. да е бил атрактивен, ама сега е просто детски, можеше да махнат тия светкавички които са му като уши и да го наравят самия косюм малко по …. тактически, той червен ! хахахха

Martin

Тези и трите ги пиша във колекцията :Д

Петя Ивайлова
petia84

Имам чувството, че „Светкавицата“ ще ми хареса повече от „Стрелата“ 🙂 Оливър ме дразни все повече и повече, а и се напоявиха нови герои, които ми е неприятно да гледам – като Сара, докато тези, които ми бяха симпатични (Томи, Мойра) изчезват.