Killjoys на Syfy придобива вид

Продуцентите на Orphan Black ще се заемат и с този нов амбициозен сериал!

Актьорският състав за задаващия се нов фантастичен сериал „Killjoys” на американската телевизия Syfy вече започва да придобива вид!

ТV Line съобщава, че звездата Арън Ашмор от друг хитов сериал на телевизията – „Warehouse 13“ (който свърши наскоро), Люк МакФарлън (Brothers & Sisters) и британската актриса Хана Джон-Камън ще заемат главните роли в интригуващия проект на телевизията.

Люк Макфарлън /ляво/ и Хана Джон- Камън                / дясно/

Люк Макфарлън (ляво) и
Хана Джон- Камън
(дясно)

Сюжетът, както вече знаете, ще се развива в дълбокия космос и ще акцентира върху тежкия и пълен с приключения живот на тримата „ловци на глави“, които се опитват да останат неутрални в кървавата междупланетарна война в техния кът от Космоса.

Дотук звучи доста като Farscape (което е добра новина за мен). Друга особеност, будеща усмивка, е фактът че сериалът ще ни бъде предоставен от хората, продуциращи Orphan Black.

Самия пилотен епизод обаче ще бъде написан от сценариста на Lost Girl Мишел Ловрета – тук вече не съм много щастлив, но може да ни изненадат.

Ашмор ще се превъплъти в ролята на Джон Якобис, който е описан като „колоритна“ личност – предпочита да не се бие, но съдбата обикновено го докарва все до подобни ситуации. Героят на Люк МакФарлън – Д‘авин, е описан като „бивш военен, чийто опит в ръкопашен бой и тактическо планиране го правят особено ценен член на екипа“. За героинята на Хана Джон–Камън се знае само че ще се казва Дъч, и ще бъде „чаровна, сложна за разгадаване и смъртоносна“

С тази информация нямам как да заключим дали шоуто ще си струва времето, но определено увеличава шансовете на „нашите сериали“ да бъдат допълнени с още един. Трябва да се отбележи, че американската телевизия за научна фантастика упорито се опитва да си възвърне облика на такава. В най-лошия случай ще имаме може би два нови сериала за догодина, които ще стават за гледане. „Килджойс“ е планирано да започне снимките на 10-те епизода от първия си сезон следващия месец и се очаква да бъде излъчен някъде към средата на 2015 г.

Как мислите, дали ще си струва тази нова история или ще бъде поредният амбициозен провал?

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |