falling skies the last ship

Нови сезони за Falling Skies и The Last Ship

Летните сериали на TNT се оказват успех, но има и една лоша новина.

last_ship_posterИнтригуващата концепция на новия сериал „Последният кораб“, в който екипажът на военен кораб остават едни от последните оцелели хора на Земята, се оказа успех за продуциращата телевизия TNT. Изглежда идеята, актьорският състав, а и името на Майкъл Бей са привлекли доста голям брой хора пред екраните, за да бъде поръчан толкова рано втори сезон. И то вече не с 10, а с 13 епизода. Въпреки че нашите читатели оплюха продукцията, тези, които са я харесали, могат да бъдат спокойни, че ще я гледат и догодина.

„Падащи небеса“ също получава нов сезон, което не е такава изненада предвид традиционният успех на сериала досега. Там обаче отдаваме както поздравления, така и съболезнования, тъй като следващият сезон ще бъде последен. Ако се съди по предишните изказвания, това е по-скоро решение на сценаристите, тъй като просто е дошло време да се завърши историята на сериала (както и да се даде време на Ноа Уайли да участва в „Библиотекарите“). Разбира се, факт е и поредният спад в числеността на зрителите, който също се отразява върху подобни решения. Така или иначе, практиката да се дават предварително обявени за последни сезони на сериали е похвална – по този начин се дава възможност сюжетните линии да се завършат и да не се стига до отворени краища при преждевременно спиране.

В момента и The Last Ship, и Falling Skies все още излъчват текущите си сезони, като и на двата новите епизоди излизат в понеделник.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата