roga ttt

Вижте рогата и змията на Даниел Радклиф

Първи трейлър за филма „Рога“ по романа на Джо Хил, с Хари Потър в главната роля.

Трябва да му се признае на Даниел Радклиф, че всячески опитва да се докаже като способен актьор с широк диапазон. Доскорошният Хари Потър пое доста интересна роля преди време, а скоро се очаква да видим резултатите от експеримента му. Става дума за героя Игнейшиъс Периш от романа на Джо Хил „Рога“ (вижте ревюто тук), адаптиран за кино от хорър режисьора Александър Ая („Пираня“).

Сюжетът се върти около героя на Радклиф, Иг, който е несправедливо обвинен в убийството на приятелката си, Мерин (Джуно Темпъл). Въпреки че съдът го пуска поради липса на доказателства, хората около него са сигурни, че той е убиецът и открито го демонизират. Една сутрин, след пиянски запой, той се събужда и открива, че са му поникнали рога на главата. Израстъците всъщност му дават способността да кара хората да признават най-мрачните си мисли и дела, включително престъпленията си – именно така той открива истинския убиец на покойната си любима.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Все още не се знае дали филмът ще мине по българските кина, но за Великобритания официалната премиерна дата е 31 октомври. Ето и официалния плакат, който също изглежда доста нестандартно.

Horns-official-poster

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата