1 коментар
Wolves-3

Вълчи трейлър

Джейсън Момоа е зъл върколак в по-кървав вариант на „Здрач“

От известно време по специализираните сайтове се мотае новината, че Дейвид Хейтър прави нов тийн-филм за върколаци, който той описва като „по-кървав и по-напрегнат вариант на Twilight“. Днес вече имаме трейлър за проекта на Хейтър, който се нарича с простичкото „Вълци“.

https://www.youtube.com/watch?v=dYT8ix3UAis

Резюмето на сюжета: „Популярният в гимназията ученик Кейдън Ричардс се събужда от ужасен кошмар, само за да разбере, че всъщност живее в него… Той се променя в нещо зло, непредвидимо и диво. Принуден да хване пътя след бруталното убийство на родителите му, Кейдън се опитва да намери истината за това, което е. В отдалечения планински град Лупин Ридж той открива други като него, включително красивата Анджелина – млада жена между два различни вълчи клана. След като разбира истината за произхода си, Кейдън осъзнава, че има само един начин да спаси жената, която обича – кървава битка до смърт със сили, по-жестоки от всичко, което си е представял.“

Очевидно изглежда малко евтинко, а и паралелите със „Здрач“ вече не са най-доброто, с което един режисьор-дебютант може да представи проекта си. Но пък феновете на „Тийн вълк“ вероятно ще го харесат, а и човек трябва да започне кариерата си все някак.

wolves-poster-600x889Разбира се, Хейтър не е пълен дебютант в Холивуд, дори напротив. Той дава гласа си на редица емблематични продукции като анимацията от 90-те „Спайдърмен“ (там озвучава Капитан Америка), Metal Gear Solid (Naked Snake), Star Wars: The Old Republic. Също така е участвал в писането на сценария за първите два „Х-мен“, „Кралят на скорпионите“ и др. Отскоро Хейтър работи по компанията си, с която ще продуцира собствени проекти, сред които и „Вълци“. Другият много интересен проект с негово участие може би ще бъде дългоочакваният филм за „Черната вдовица“ на Марвел. Хейтър е трябвало да направи режисьорския си дебют с него още през 2004 година, но проектът е пропаднал чак до наши дни, когато популярността на „Отмъстителите“ позволява на Скарлет Йохансон да оглави своя собствена супергеройска линия.

Обратно на Wolves, в него вероятно забелязахте Джейсън Момоа („Старгейт: Атлантида“, „Игра на тронове“), а още можете да обърнете внимание на Лукас Тил (Хаос/Havoc от Х-men), Мерит Патерсън („Рейвънсууд“), Джон Пайпър-Фъргюсън („Последният кораб“, „Проект Алфа“), Стивън МакХати („Напаст“, „Хейвън“), Кейтлин Лийб (жената с трите цици от новия „Зов за завръщане“) и Дженифър Хейл (също предимно гласова актриса, озвучава женската Шепард от Mass Effect, Ейла Секура от Star Wars: The Clone Wars и др.).

„Вълци“ вече е бил показван в някои страни, но в САЩ излиза чак на 14 ноември. До българските кина не е стигнал, вероятно няма и да стигне, но ние сме сигурни, че който се интересува, ще намери начин да го гледа.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата