Лейди Гага в „Зловеща семейна история“

Певицата е първата актриса, която се подписва за главна роля в American Horror Story: Hotel

След като „Зловеща семейна история“ залита все по-осезаемо към музиката, защо да не покани музикална звезда за главна роля? Именно това е станало със Стефания Джоан Анджелина Джерманота, по-известна като Лейди Гага. Сериалът напълно опровергава народното поверие, че „който пее, зло не мисли“, а известната певица ще демонстрира това наяве.

Все още не се знае нищо за следващия сезон на American Horror Story, освен разкритото от Гага с нейния туит, потвърждаващ новината, а именно, че подзаглавието ще бъде „Хотел“. Не знаем какви ужаси ще се извършват във въпросния хотел и дали отново ще има свръхестествен елемент, но със сигурност ни чакат много кървища. А „Доктор кой“ вече показа как един хотел може да бъде страшен в епизод 5.11, така че със сигурност идеята има много потенциал.

Рейтингите на „Зловеща семейна история“ паднаха през последния сезон, а с напускането на звездата на сериала, Джесика Ланг (което се оказва не чак толкова сигурно, колкото самата тя твърдеше в началото), анализаторите бяха готови да отпишат сериала след предстоящия му сезон. Лейди Гага в главна роля обаче може да се окаже именно това, което ще спаси AHS, а може би дори ще разбие предишните рейтингови рекорди. Независимо от качеството на сценария или актьорската й игра, присъствието на Лейди Гага няма как да не привлече милиони фенове на певицата пред екрана. А и досегашният й имидж напълно отива на този на сериала. Общо взето – гениален маркетингов ход! Дано да се окаже за добро!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

GabrielGray

Дано да имат и друг план, освен участието на Lady Gaga, за да не потънат. Имам чудесна идея даже – пети сезон да е по-добър от четвърти. Това би се отразило добре на рейтинга XD Иначе нямам търпение ^^

Миро

Тамън, тя си е зловеща по принцип 😉