Качен е пилотът на Star Trek: Renegades

Вижте завършения продукт от дългата дарителска кампания.

Помните ли събраните 400 000 долара за Star Trek: Renegades, пилотен епизод, който ще бъде предложен на CBS за начало на сериал? Екипът зад кампанията за набиране на средства си изпълни обещанието и продуцира над 80 минути материал, достоен за вселената на „Стар Трек“. В него взимат участие редица актьори от познатите ни сериали, както и познати лица от други фантастични сериали.

В пилотния епизод екипажът на Икарус се събира отново, за да прави това, което пропитата от корупция Федерация не може – да опазва мира и сигурността. Изчезнали са две планети, адмирал Чеков знае кой е виновникът, но Съветът не прави нищо. Дали защото съюзник на терориста е част от същия този Съвет? Чеков няма избор, освен да събере екип ренегати, които да свършат работата на Федерацията и да открият кой стои зад притеснителните събития.

По правилата на краудфъндинг кампанията и телевизията, която държи правата, епизодът е достъпен за свободно гледане онлайн.

Е, не е лошо като за мизерен бюджет, макар че твърде близките кадри тип „Всяка неделя“ дразнят, а ефектите са на ниво 80-те години. Гримът и протезите обаче са добре, а и героите са симпатични. Все пак, личи си, че хората са се постарали и са вложили много усилия в проекта, пък и ново потапяне във вселената на „Стар Трек“ винаги е добре дошло.

Надяваме се, ако CBS не хареса пилота като основа за сериал, поне да се замисли, че за да съществува такъв фен-филм изобщо, значи има много фенове, които биха гледали. Фактът, че хората са дарили 400 000 долара за това, би трябвало да е достатъчна причина за нов „Стар Трек“-сериал, нали?

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

По-скоро жив ТРОЛ ! някой да се се обади на Гандалф …

SargoS

Явно си имаме любител на разхлабващите напитки и висенето в кенефа, ако се съди по непрестанните напомняния за лекуването на запечени ситуации 🙂

Спиро

Поредната боза с айрян снимана в Бояна!