1 коментар
Sense8111

Sense8 официално подновен за втори сезон

Честито на феновете!

Семейство Уашовски продължават да не напипват успеха, който имаха едно време с „Матрицата“, но сега има поне една добра новина, която малко да ги поразвесели – сериалът им за Netflix, Sense8, ще има поне още един сезон! Новината е добра и за другия сценарист, Джей Майкъл Стражински, който не е имал голям успех от „Вавилон 5“ насам. Най-много се радват феновете на сериала, които, макар и да не са многобройни, са доста запалени.

Продължението на Sense8 беше под въпрос в продължение на 2 месеца, тъй като сериалът не успя да привлече публиката, на която продуцентите се надяваха. Прескачането из различни снимачни площадки по целия свят и осигуряването на иновационните визии и специални ефекти не е евтино и изисква доста зрители, за да се изплати. Все пак обаче от Netflix явно са преценили, че има достатъчно причини да се поръча още един сезон и подновяването е факт!

Новината дойде с клипче, което актьорите от сериала са заснели и сглобили специално за екранния си рожден ден (сенсейтите са родени на една и съща дата) и, между другото, обявяват добрата вест.

Бутон за зареждане на YouTube видео

През по-голямата част от сезон 1 героите тепърва опознават себе си и способностите си. Сюжетните линии се преплитат, но не се развиват твърде динамично, а по-скоро загатват за потенциала на историята. Това вероятно ще се промени през следващите епизоди, тъй като сценаристите имат конкретни идеи и знаят точно как искат сериалът да продължи и да завърши. Премиерната дата не е известна, но вероятно става дума за 2016 г.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата