tv-yel

Още два есенни трейлъра и финал за „Осмо чувство“

Вижте кадри от Charmed, God Friended Me и последния епизод на Sense8.

Вече видяхме какви нови сериали с фантастични елементи ще ни предложат от Fox и NBC. Сега ще обърнем внимание на CBS и The CW, а като бонус ще ви покажем и трейлъра за финала на Sense8 от Netflix.

И така, започваме със сериала „Господ ме добави като приятел“ от ефирната американска телевизия CBS. Този сезон всички телевизии ще залагат на драмата и доброто в хората, God Friended Me е само поредният пример. В него един атеист получава покана за приятелство във Фейсбук от самия Господ. След това акаунтът започва да му предлага различни хора за сприятеляване, при което се оказва, че всеки от тях има нужда от точно неговата помощ и всичко е част от един голям план. 6-минутният трейлър практически разказва пилотния епизод и дава ясна идея за това какво да очакваме по-нататък. Сериалът ще се излъчва в неделните вечери, тоест до нас ще достига в понеделнишките сутрини.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с римейка на „Чародейките“ по CW. Поръчката за цял сезон дойде преди едва няколко дни, така че е леко изненадващо да получим трейлър толкова скоро, но не бива да забравяме, че пилотът вече е заснет и именно от него са кадрите по-долу. В новата версия на стария сериал сестрите първоначално са две, но след смъртта на майка им се появява и третата (за четвърта към момента не се споменава). Много фенове на оригинала побързаха да заклеймят новата адаптация, но те трябва да имат предвид, че таргетът не са самите те, а по-скоро днешните тийнейджъри, така че не бива да очакват нещо особено. А и не е като да е за пръв път на The CW да вземат обичан стар сериал и да го профанизират за съвременната млада аудитория (справка: „Никита“). Charmed също се гласи за неделните вечери на американците.

Бутон за зареждане на YouTube видео

И докато едни инициативи тепърва започват, други вече завършват. Първоначално спрян, а в последствие завърнал се за един последен епизод, Sense8 официално ще приключи през юни. Финалът обещава много драма и любов, много екшън и напрежение и достоен завършек за замесените персонажи. За разлика от обикновено, вместо Уил, Райли или Наоми, в непосредствена заплаха се намира Волфганг. Групата отново ще се събере, за да го спаси и да затвърди необичайната си връзка.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата