Готвят разклонение на „Агентите от ЩИТ“

Most Wanted ще разшири телевизионното присъствие на Марвел.

Спокойно може да се каже, че живеем в златна ера за филмиране на комикси. С Марвеловата кино вселена и многото сериали с персонажи от DC Comics, феновете на американските рисувани супергерои се наслаждават на безпрецедентно разнообразие от творби, с които да прекарват свободното си време. Е, май скоро ще можем да добавим още един сериал към дългия списък на адаптираните за телевизия комикси.

ABC официално е поръчала на Джефри Бел и Пол Сбижевски, продуцентите на Agents of S.H.I.E.L.D. пилотен епизод за Most Wanted. Вече има сценарий, който директорът на телевизията много е харесал, и скоро ще започнат снимките.

Agents-of-SHIELD-Marvels-Most-Wanted-Mockingbird-Lance-Hunter-ABC-Pilot

В новия сериал главните герои ще бъдат Боби Морс (Ейдриан Палицки) и Ланс Хънтър (Ник Блъд) – двамата агенти и бивши съпрузи, които вече се появиха в основния сериал. Продуцентите отдавна се мъчат да ги отделят в разклонение, но явно чак сега успяват. Така едновременно ще се получи още един сериал с двама от най-интересните персонажи и ще се даде възможност на „Агентите от ЩИТ“ да развият повече другите си герои. Разбира се, съществува опасност двамата да се окажат недостатъчно интересни за собствен проект, а основният сериал да не намери достойни техни заместители, но да не мислим за такива мрачни сценарии отсега.

Ако пилотът бъде харесан, телевизията може да поръча цял сезон, който да излезе още тази есен, или поне следващата зима. Ако не… винаги може да се пробва още веднъж. Все пак, не е като да няма глад за още комиксови сериали.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
7 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Иван Стамболийски
infi

Този сериал ще е интересен само е deep cover с хореография като в Into the Badladns, просто не знаем каква толкова интересна история трябва да са измислили че да правят отделен сериал освен ако не заложат на тоталния екшън.

рин

Нед, просто съм гледал анимациите и чел случайно комиксите преди години 🙂 не че са важни един-Ту Милион-Ту герои 🙂 кой може да ги помни, че дори да ги види всички… Иначе другия метален е по известен от Марвел, Петър Распутин The Colossus, `че и е по як в комиксите, но люк, джесика, iron fist-a и тн имат общи истории, докато Колоса е Х-мен 🙂

Трябва да се представят героите и техните истории, дори според мен цялата идея е била около Дефендърс, но няма как да пуснат сериал, без хората да са опознали героите в отделни за тях сингъл епизоди, просто си трябва цял мини сериал за всеки, не са им толкова известни… Няма лошо от комиксовите адаптации, но неща от рода на Вавилон 5, Старт Трек олд скул, Стар Гейт и тн. са ми по интересни (могат да се гледат винаги, докато тия комиксовите са хубави, но са еднодневки, еднодневките правят повече мангизи… )

Nedev88

@ Петя Ивайлова – Да, знам. Снощи се информирах за нея и не се учудих. 😀
рин – Аз не съм чак такъв почитател на супергероите. Някои са ми интересни, но като тръгнат да им правят цялата рода (или цялото обкръжение) суперхироус ми идват в повече. Пример : Стрелата.

Петя Ивайлова

Нед Недев Патси/Триш е Хелкат и е по-стар персонаж от Джесика във вселената на Марвел, така че като нищо може да направят сериал за нея 🙂

рин

Мост Уонтед ще е скука сигурно… точно двата най скучни персонажи (сега мацката е яка, здраво се бие, ама малкия и льольо не се търпи и тя пропада покрай него)…
Ех, Daredevil и Jesica J са готини… очакват се цели 3 нови Люк К (Стоманения) кой не е чувал за него 🙂 втория го забравих, а 3тия Дефендерс май беше където всички ще се обединят в едно, вече дори го загатнаха с общ персонаж…. втрия май беше Iron Fist ако не се лъжа от комиксите и анимациите едно време..

Nedev88

Те сега докато не направят сериал на всеки един супергерой няма да се спрат. Гледам, че тази година ще излиза сериал за Люк Кейдж от Джесика Джоунс, а пък аз и двамата не ги знаех. Даже може да направят сериал и за сестрата на Джесика 😀

Миро

Провал от сега… мога да предскажа. Какво ще ни грабне в точно тези персонажи толкова много че чак отделен сериал да правят? Интересни са ми ама чак пък толкова … не са 🙂 Не знам, ще го видя когато излезе, но няма да броя дните 😉