7 коментара
Agents-of-SHIELD-Adrianne-Palicki-and-Nick-Blood

Готвят разклонение на „Агентите от ЩИТ“

Most Wanted ще разшири телевизионното присъствие на Марвел.

Спокойно може да се каже, че живеем в златна ера за филмиране на комикси. С Марвеловата кино вселена и многото сериали с персонажи от DC Comics, феновете на американските рисувани супергерои се наслаждават на безпрецедентно разнообразие от творби, с които да прекарват свободното си време. Е, май скоро ще можем да добавим още един сериал към дългия списък на адаптираните за телевизия комикси.

ABC официално е поръчала на Джефри Бел и Пол Сбижевски, продуцентите на Agents of S.H.I.E.L.D. пилотен епизод за Most Wanted. Вече има сценарий, който директорът на телевизията много е харесал, и скоро ще започнат снимките.

Agents-of-SHIELD-Marvels-Most-Wanted-Mockingbird-Lance-Hunter-ABC-Pilot

В новия сериал главните герои ще бъдат Боби Морс (Ейдриан Палицки) и Ланс Хънтър (Ник Блъд) – двамата агенти и бивши съпрузи, които вече се появиха в основния сериал. Продуцентите отдавна се мъчат да ги отделят в разклонение, но явно чак сега успяват. Така едновременно ще се получи още един сериал с двама от най-интересните персонажи и ще се даде възможност на „Агентите от ЩИТ“ да развият повече другите си герои. Разбира се, съществува опасност двамата да се окажат недостатъчно интересни за собствен проект, а основният сериал да не намери достойни техни заместители, но да не мислим за такива мрачни сценарии отсега.

Ако пилотът бъде харесан, телевизията може да поръча цял сезон, който да излезе още тази есен, или поне следващата зима. Ако не… винаги може да се пробва още веднъж. Все пак, не е като да няма глад за още комиксови сериали.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата