CW подновява 11 сериала от раз

Всички фантастични сериали от този канал ще имат нови сезони.

Тийн-телевизията CW за пореден път доказва, че е най-добрата, на която да си фен в днешно време. Каналът и без друго се слави като продуцент, който рядко спира сериали, но тази година си е направо изненадваща – подновено е общо взето всичко, което телевизията произвежда. Въпреки че някои сериали изпитват рейтингов спад, а други не са се оказали толкова хитови, колкото инвеститорите са се надявали, всичко е подновено. Това включва и:

  • „Стрелата“ – сериалът, който започна комиксовата супергеройска вълна и се разклони в още два успешни проекта
  • „Светкавицата“ – един от най-големите рейтингови хитове на телевизията
  • „Легендите на утрешния ден“ – замисленият като антология сериал не събра звездни рейтинги, но не е и разочарование.
  • „Дневниците на вампира“ – макар някои да прогнозираха, че заминаването на Нина Добрев от сериала ще означава неговия край, CW доказа, че не е така.
  • „Първородните“ – разклонението на The Vampire Diaries също устоя напук на критиците
  • „Аз, зомбито“ – забавната пост-мортум драма се харесва както на зрители, така и на критици
  • „Свръхестествено“ – този сериал просто не може да умре и ще продължава докато все още има жив човек, който да го гледа, дори да е само от уважение към старите времена.
  • „Стоте“ – учудващо, The 100 не е сред най-гледаните сериали на телевизията, но пък е най-хваленият от критиците и с една от най-запалените фенбази.
  • Другите подновени са Reign, Jane the Virgin и Crazy Ex-Girlfriend, които не са фантастични.

Президентът на телевизията, Марк Педовиц, е казал следното, по случай масовото подновяване: „The CW стана дом за някои от най-обичаните продукции по телевизията с широкия си набор от страхотно написани сериали за цялата седмица, от музикални комедии до супергерои и мрачни сайфай драми. Ние ще продължим нашата стратегия за произвеждане на повече собствени сериали за цялата година, а подновяването на тези 11 ни поставя в много изгодна позиция – те са доказани и висококачествени“.

И така, освен неизлъчените на част от тези сериали епизоди, които ще се пускат до края на пролетта, можем да разчитаме да ги видим отново и наесен. Честито на феновете!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
8 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Nedev88

Вампирите май все пак ще имат край.

Славяна

Пфхахахах Рин, всеки път ме изумяваш с коментарите си! В повечето случаи сериозно се отклоняват от темата, но като цяло си прав – това обаче не означава, че не можем да се нърдваме дори с човека до нас, като си гледаме сериали за супергерои и други подобни, стига да стават за нещо. А и баща ми в момента много си хареса The 100, въпреки че и този сериал върви към разочарование. ноооо…всеки с вкуса си. Та – явно няма значение за коя целева група е филма, стига да се гледа и да трупа рейтинги.. Нали всичко е за пари.

рин

Споко не си едиственната, нормално е всичко да е за тинейджъри, все пак сериала се планува ако е успешен поне 10 години да го дават, така актьорите порастват до ниво в което все още можеш да ги гледаш. Я си представи, че всички сериали не са за тинеждъри, ами за СТАРЧОЦИ :), те ще измират в сериала и без повелята на сценаристите/продуцентите… Всеки епизод ще е в памент на еди кой си… Истината е деца, че трябва да си намерите съпруг, съпруга да направите 5-6 деца, 10тина домашни любимци, и да се скъсвате по 12 часа от работа, да имате поне 10 ралични компаний от приятели и тн, за да не кажете, че скучаете или дадено нещо е скучно, тъпо, недорасло, тинейджърско и тн… и да има кой да ви забавлява, докато навършите 100 и хвърлите топа… Дори Бог не може да се пребори със скуката, пък камо ли смъртните…. 🙂

Славяна

Само за Светкавицата ми трепана нещо отвътре и то едвааааааа, едва… Само мрънкам, нито един сериал вече не ми харесва и се отчайвам, че скоро ще излезе нещо по-добро. Ама и как?! Като не спират да подновяват всички простотии…. А легендите са поредното разочарование! Не исках много – героите да подскачат от година в година и да се борят с проблемите на времето, в което са попаднали, като междувременно се сблъскват и със Савидж… Ама нееее! И тука трябва да е една голяма обща драма и да избиват героите без време – още не сме успели да създадем емоционална връзка с тях, за да страдаме от премахването им и това доказва, че актьори, продуценти и т.н. нещо не са се разбрали и айде – един леден лъч в главата на Рори… Жалко. А пък дневниците и оригиналните – боже мой! Вече не съм в тийнейджърски години и не мога да възприема и тези сериали… толкова са смешни, нелогични и нелепи, че дори не ми се коментира…

Миро

Сам И Диин си имат деца, но в реалния живот на Джарет и Дженсън ;), споко като по пораснат може да ги вкарат като незаконни деца на Дийн, напълно правдоподобно ;).

Мира

100те дано ги завършат на време. Да не вземе да стане като Supernatural.

рин

Eee, героя му не беше добър и са решили да го махнат, виждаше се, че не е както трябва, както и Хаукмен, просто не им се получаваха, някой работи, та са решили да пробват Геймс оф Тронс трикове, току виж измрат почти всички и вземат да повкарват нови герои от тук от там из времето… Дневниците се ядваха нейде до към 4ти сезон, примерно… а тия първородни голям боклук.. , останалите сериали са си що годе добре 🙂

Петя Ивайлова

Уф, със скоростта, с която убиват персонажи в Легендите, и като се има предвид, че Уентуърт Милър се връща в Бягство от затвора, накрая ще останат само най-неприятните герои (и Рей Палмър) и ще трябва да гледаме само тях…
Сам и Дийн скоро трябва да се замислят за деца (за предпочитане от бързорастящия тип), иначе няма да има кой да продължи делото им в следващите 10 сезона на Свръхестествено.