8 коментара
cw-logo  120730190655

CW подновява 11 сериала от раз

Всички фантастични сериали от този канал ще имат нови сезони.

Тийн-телевизията CW за пореден път доказва, че е най-добрата, на която да си фен в днешно време. Каналът и без друго се слави като продуцент, който рядко спира сериали, но тази година си е направо изненадваща – подновено е общо взето всичко, което телевизията произвежда. Въпреки че някои сериали изпитват рейтингов спад, а други не са се оказали толкова хитови, колкото инвеститорите са се надявали, всичко е подновено. Това включва и:

  • „Стрелата“ – сериалът, който започна комиксовата супергеройска вълна и се разклони в още два успешни проекта
  • „Светкавицата“ – един от най-големите рейтингови хитове на телевизията
  • „Легендите на утрешния ден“ – замисленият като антология сериал не събра звездни рейтинги, но не е и разочарование.
  • „Дневниците на вампира“ – макар някои да прогнозираха, че заминаването на Нина Добрев от сериала ще означава неговия край, CW доказа, че не е така.
  • „Първородните“ – разклонението на The Vampire Diaries също устоя напук на критиците
  • „Аз, зомбито“ – забавната пост-мортум драма се харесва както на зрители, така и на критици
  • „Свръхестествено“ – този сериал просто не може да умре и ще продължава докато все още има жив човек, който да го гледа, дори да е само от уважение към старите времена.
  • „Стоте“ – учудващо, The 100 не е сред най-гледаните сериали на телевизията, но пък е най-хваленият от критиците и с една от най-запалените фенбази.
  • Другите подновени са Reign, Jane the Virgin и Crazy Ex-Girlfriend, които не са фантастични.

Президентът на телевизията, Марк Педовиц, е казал следното, по случай масовото подновяване: „The CW стана дом за някои от най-обичаните продукции по телевизията с широкия си набор от страхотно написани сериали за цялата седмица, от музикални комедии до супергерои и мрачни сайфай драми. Ние ще продължим нашата стратегия за произвеждане на повече собствени сериали за цялата година, а подновяването на тези 11 ни поставя в много изгодна позиция – те са доказани и висококачествени“.

И така, освен неизлъчените на част от тези сериали епизоди, които ще се пускат до края на пролетта, можем да разчитаме да ги видим отново и наесен. Честито на феновете!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата