3 коментара
ghostbusters2016-1

Трейлърът към „Ловци на духове“ на Пол Фийг е най-мразеният за всички времена

Youtube отчита най-много дислайкове за трейлър на филм.

Все още има около година до премиерата, но Ghostbusters на Пол Фийг се оформя като един от най-мразените филми на годината. Трейлърът му вече събра почти 570 000 дислайка в youtube, докато едва 210 000 са го харесали. За сравнение, двата най-гледани трейлъра на „Фантастичната четворка“ на Джош Транк, оплют почти от всички, имат по под 10 000 дислайка. Само 23 клипчета в целия youtube имат повече палци надолу, но нито едно от тях не е трейлър за филм (повечето са песни на Джъстин Бийбър). Доста лош старт за ловкините на духове, нали?

Трябва да признаем, че голяма част от негативизма идва от сексисти, на които хич не им допада идеята „Ловци на духове“ да се прави с изцяло женски състав (изключая мъжката секретарка). От друга страна, опитът на Пол Фийг да съживи поредица от миналото, но без оригиналните актьори в главните роли, наистина изглежда като евтин трик. А и опасността сюжетът да повтори старите филми (тип Star Wars 7) наистина е голяма. Така че хейтът има някои основания.

Въпреки това, ако трябва да сме обективни, това далеч не е най-лошият трейлър на филм, пускан някога. Може не всички шеги да са забавни, но той върши добра работа по това да представи новия екип с новите оръжия. Няма как да е толкова разочароващ, че да отприщи такава ненавист сам по себе си.

Най-доброто, което в момента можем да направим, е просто да се абстрахираме от шума (макар че черният ПР пак си е ПР), да изчакаме 29 юли, когато ще излезе филмът, и да му дадем шанс. Не е нужно да таим високи очаквания, нека просто се оставим да ни изненада, стига да може.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата