1 коментар
ghostbusters frozen empire

Замръзнете от страх с Ghostbusters: Frozen Empire

Персонажите от Ghostbusters: Afterlife се завръщат за ледено приключение.

„Ловци на духове: Наследство“ не може да се нарече най-добрият филм от поредицата, но все пак успя да привлече интерес и явно той е бил достатъчен, за да може студиото да продължи с плановете си за още филми. Един от тях е почти готов – „Ловци на духове: Замръзнала империя“ ще излезе догодина, веднага след зимата, и ще съсипе надеждите ни за горещо лято – поне в сюжета.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За пръв път от години ще имаме нов злодей и явно появата му ще бъде впечатляваща и смъртоносна за мнозина (въпреки че едва ли лековатият и комедиен тон на поредицата ще позволи да страдаме твърде дълго за загиналите). Стари и нови ловци на духове ще се изправят срещу леденият дух в това приключение – и новото поколение вече официално ще поеме щафетата, ако се съди по трейлъра. Не че Бил Мъри, Дан Акройд и Ърни Хъдсън ще се появят само като камеота – и те ще имат роля в сюжета, но по-скоро на съветници, отколкото на главни борци срещу напастите от Отвъдното.

В синопсиса се казва следното – „Семейство Спенглър се връщат там, където всичко започна – емблематичната пожарна на Ню Йорк – където оригиналните ловци на духове са разработили топ секретна лаборатория, посветена на унищожаването на духове. Но когато откритието на древен артефакт отприщва зла сила, ловците на духове – нови и стари – трябва да обединят усилията си, за да защитят дома си и да спасят света от втора Ледена епоха.

Премиерата на Ghostbusters: Frozen Empire е на 29 март 2024.