Готов е първият трейлър за Batman: The Telltale Series

Влезте в кожата на Тъмния рицар!

Telltale Games постигнаха огромен успех с адаптации на сериали и др. в игри с епизодичен формат и фокус върху повествованието. От „Игра на тронове“ до „Живите мъртви“, студиото се докосна до някои от най-големите франчайзи и ги накара да работят за него. В игрите потребителят се потапя в света на съответната интелектуална собственост и взима решения като герой в него, които могат коренно да променят историята.

Логично, феновете на Батман са страшно развълнувани за предстоящата поредица от игри за тъмния рицар, която се разработва от именно това студио. Първият епизод ще излезе още в началото на август, така че съвсем малко остана, а вече е готов и първият трейлър:

Според официалното описание борбата между доброто и злото в самия Батман ще бъде основната движеща сила на сюжета: „Влесте в разбитата психика на Брус Уейн и открийте силните и значимите последствия от изборите си като Тъмния рицар. В тази мрачна и изпълнена с насилие история от създателите на The Walking Dead: A Telltale Games Series ще направите открития, които ще разтърсят света на Брус Уейн и и без друго висящия на косъм от тоталната корупция Готъм Сити. Решете съдбата на града. Решете съдбата на Брус Уейн и мрачното му алтерего – Батман. Изборите ви ще напишат нова глава в сложния и опасен живот на плейбоя-индустриалист и борец срещу престъпността“.

Играта излиза на 4 август, а вторият епизод – на 15 септември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |