1 коментар
gotham knights

Ще гледаме ли още един DC-сериал по CW?

The CW пуснаха трейлър за Gotham Knights и отзивите не са добри.

Гледали сме вече предостатъчно филми и сериали за Батман в различни периоди на живота му. Гледали сме сериал за братовчедка му, „Батуоман“. Гледали сме сериал за иконома му, „Пениуърт“. Сега ще ни предложат сериал за доведения му син…

CW, които изградиха доста успешна DC-вселена покрай „Стрелата“, но сега изпаднаха във финансови проблеми и спряха един куп сериали, пуснаха трейлър за „Готъмските рицари“ – нов сериал, в който главен герой е синът на Батман, а негови „приятели“ са децата на известни злодеи, които Брус Уейн е поставил на мястото им, но не смятат да продължават традициите на родителите си.

https://www.youtube.com/watch?v=FnUkN3h9yQw

Всички сцени в трейлъра за от пилотния епизод, който е бил заснет съвсем наскоро и, тъй като явно се е получил добре, покрай него е поръчан цял сезон. Сериалът няма да е част от вселената на „Стрелата“, но ще бъде ръководен от същите хора, които са правили „Батуоман“. Сюжетът започва със смъртта на Батман – неговият доведен син е набеден за убийството, както и децата на други известни злодеи. В течение на сериала тийнейджърите ще докажат невинността си и ще се превърнат в следващото поколение защитници на Готъм.

Уви, настроенията на феновете засега са предимно негативни. Първо, кадрите не впечатляват с нищо особено. Второ, вместо да направят сериал за самия Батман, CW се занимават с тийнейджъри, които не са интересни на никого. Трето, мнозина са недоволни, че това се предлага след спирането на „Батуоман“, който тъкмо е започнал да става добър.

Премиерна дата все още няма, но се очаква да тръгне през зимата, когато ще вървят девети сезон на „Светкавицата“ и трети на „Супермен и Лоис“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата