Новини и трейлъри за Марвелските сериали на Нетфликс

ТВ-вселената на Марвел става все по-сложна… и по-мрачна..

ironfirstposterНовината, че ще има трети сезон на „Деърдевил” беше официално потвърдена преди дни на Comic-Con, което, ако е изненадало някого, то е било само защото обявеното преди време подновяване е било само неверен слух (който чак сега се е оказал истина). Сериалът за слепия супергерой ще продължи с трети сезон през 2017 г. Както вероятно знаете, успехът на „Деърдевил” повлече крак и на останалите супергеройски сериали, продуцирани от Нетфликс.  Поръчката за разклонението „Наказателят”(с протагонист Франк Касъл, с когото зрителите се запознаха във втория сезон на „Деърдевил”) също беше официално потвърдена (което също е странно, тъй като новината уж беше официална още през април).

luke cageТретият сезон на „Деърдевил” ще бъде излъчен след дългоочаквания сборен сериал „Защитниците” („Defenders”), който ще събере познати и непознати супергерои, чието бойно поле са изпълнените с престъпления улици на Ню Йорк. А именно: Мат Мърдок, Джесика Джоунс, Люк Кейдж и Железният юмрук (Дани Ранд). Според вице-президентът на Marvel Television, всеки от тези персонажи вижда света от собствена перспектива, въпреки общата им цел – да се борят срещу престъпността. Тяхната група е много различна от тази на „Отмъстителите” и съответно тонът на шоуто ще бъде много по-приземен и мрачен. На Комик-Кон беше излъчен (нещо като) трейлър на сериала, който представя едно ефектно лого:

Междувременно, предстои да видим и първи сезон на „Люк Кейдж”, персонаж, когото неизкушените от комикси зрители познават като неуязвимия приятел на Джесика Джоунс. Премиерата на сериала ще бъде на 30-ти септември. В главната роля е Майк Колтър, а за сюжета все още не се знае много – освен това, че Кейдж ще защитава жителите на Харлем от някои особено амбициозни гангстери. За Luke Cage също има тийзър.

Последният сериал от супергеройската колекция на Нетфликс, който беше анонсиран на Комик-Кон, е „Iron Fist”. Железния юмрук или Дани Ранд е единственият „защитник”, когото зрителите още не са виждали. Той е кунг-фу майстор, способен да призовава тайнствената сила на „Железния юмрук”. Премиерната дата на този сериал все още не е обявена, но вероятно ще бъде преди тази на „Защитниците”, по някое време през 2017 (както е видно от постера с дракона). В главната роля ще се превъплъти Фин Джоунс, а сюжетът ще проследи историята на неговия персонаж, който след години отсъствие (и усърдна тренировка в мистичния манастир Кун-Лун), се завръща в Ню Йорк, за да се изправи срещу миналото си.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |