transformers the last knight-wide-1024x519

Трансформърите пак воюват

Първи трейлър за „Трансформърс: Последния рицар“.

Бум! Бам! Буф! Тряс! Прас! Новият филм от поредицата „Трансформърс“ наближава! Ако не сте живели на друга планета през последните десетина години, то знаете какво да очаквате от Transformers: The Last Knight – експлозии и боеве между роботи. Майкъл Бей обаче е стигнал още по-далеч тук, разпростирайки сюжета не само върху посещенията на трансформърите в съвременния ни свят, но и върху същите в Средновековието и Втората световна война. Може би? Е, основният фокус така или иначе си остава върху разрушението на днешната Земя. Вижте кадрите от първия трейлър, те ще са по-красноречиви от мен.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Както обикновено, набляга се на роботите, а най-интересният момент е боят между Оптимус Прайм и Бъмбълби – двамата би трябвало да са от добрите герои и е странно да ги видим в битка. Има и хора тук-таме, включително Марк Уолбърг, Джош Дюшамел и Тайрис Гибсън, които се завръщат в ролите си от различните предишни филми, но тяхната функция е да тичат наоколо докато машините се избиват. Или пък Акива Голдсман ще ни изненада в нещо със сценария си? При всички положения, известно е, че той е така написан, че да е лесно разбираем за новите зрители, на които не им е известна историята досега. Ще започне с обяснение за случилото се в старите филми и митологията, като именно то ще заформи и мистерията – връзката между хората и трансформърите през човешката история.

Почеркът на Майкъл Бей продължава да се усеща, което ни кара да се съмняваме в качеството на сюжета, но пък ако сте гледали филмите досега и са ви харесали, то нищо не ви пречи да гледате и петата част, която явно ще покрие всички стандарти за зрелища, поставени от предишните филми. Актьорите, които се лъжат да участват, привлечени вероятно от пари и много малко друго, стават все по-високопрофилни. Този път в главните роли ще са, освен Уолбърг, Джош Дюшамел, Антъни Хопкинс, Лора Хадок, Изабела Моунър, Стенли Тучи, Тайрис Гибсън и Джон Туртуро.

Впрочем, ако ви харесва музиката от трейлъра, тя е на Ursine Vulpine. Парчето е използвано и преди, в други трейлъри.

Премиерата на „Трансформърс: Последния рицар“ е на 23 юни 2017 г.

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата