infinite

Прероденият екшън герой

Трейлър за филма Infinite с Марк Уолбърг.

Поредният филм, който трябваше да мине по кината, но вместо това, до голяма степен заради пандемията, ще си остане само със стрийминг. И то на платформа, която няма изгледи скоро да се предлага в България. Въпреки това вярваме, че който иска да го гледа, ще намери начин. Друг е въпросът дали ще се намерят много мераклии.

Infinite разказва за мъж, който открива, че шизофреничните му видения всъщност са спомени от предишни животи. И душата, която е преродена в тялото му, има важни и опасни дела за вършене…

Бутон за зареждане на YouTube видео

Уолбърг е вложил доста от себе си в проекта – нацепил е тялото си, бил е сред продуцентите и се е постарал да се възползва от последния си шанс да направи по-силна кариера в блокбъстъровото кино. Противно на желанията му, продуцентите са решили да пуснат филма по прохождащата платформа Paramount+, а не по кината. Това, разбира се, означава, че много малко хора ще го гледат, а масовата публика няма и да разбере, че е минал. От платформата даже не са му направили плакат, а само лого.

Премиерата е на 10 юни по Paramount+. Има все пак вероятност да дойде и по някоя наша платформа, но засега нямаме информация.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата