Нов трейлър за последния сезон на „Останалите“

Дали Кевин е новият Христос?

Когато тръгна по HBO през 2014 г. „Останалите“ се гласеше за следващия хит на телевизията. Е, не стана масов хит като „Игра на тронове“ или „Западен свят“, но успя да се превърне в култов хит, след като подобри значително качеството си във втори сезон. Тогава мястото на действието се смени за много от главните герои – те преминаха към малкото градче Джардън, наричано още Чудо, тъй като нито един негов жител не е засегнат от мистериозното изчезване на 2% от земното население. В трети сезон отново ще има смяна на локацията, този път – международна. Главните герои се местят в Австралия (по все още неизвестни причини), а историята им скоро ще завърши, вероятно с годишнината от ужасното събитие, разклатило устоите на социума и по-крехките психики на персонажите от сериала.

Трети сезон е и последният за The Leftovers, като трейлърите определено го подчертават (въпреки че все още не се знае дали ще намерим отговори на въпросите, зададени в началото – вероятно никога няма да ни обяснят къде са отишли изчезналите).

 

Е, където и да се преместят персонажите, дори и на Луната, май няма как да избягат от годишнината от Голямото заминаване. Хората са убедени, че нещо голямо и разрушително ще стане на тази дата, а някои дори разпознават в Кевин новия спасител Ийсус Христос. Колкото и абсурдно да звучи това (религиозните откачалки са важна част от сюжета на „Останалите“), трябва да признаем, че има известни прилики, конкретно около умирането и възкресяването. Но дали двата образа имат нещо общо – ще разберем като излязат сериите.

Премиерата на сезона е на 17 април по HBO.

 

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |