Уентуърт Милър напуска вселената на „Стрелата“

Последните сцени с капитан Колд (или капитан Студ) се снимат в момента.

Един от любимите персонажи на феновете на сериалите „Стрелата“, „Светкавицата“, „Легендите на утрешния ден“ и „Супергърл“, обединени под общото име Arrowverse, скоро ще напусне вселената им. Това е капитан Колд, изигран от Уентуърт Милър. Актьорът е пуснал пост в инстаграма си със следното съдържание: „В момента снимам последните си епизоди като „Капитан Колд/Ленърд Снарт“ за Legends of Tomorrow и The Flash. Благодарен съм на талантливия актьорски състав и работливия екип зад кадър… Благодаря ви… Прекарах си страхотно, играейки персонажа. Беше възможност за развитие, обучение и яки моменти“.

Снарт се превърна в любимец на феновете още с първата си поява в „Светкавицата“, заедно с партньора си Хийт Уейв (Доминик Пърсел). Затова и те станаха едни от основните легенди на утрешния ден, където Снарт си спечели още повече фенове. Особено с (СПОЙЛЕР!) изненадващия край на историята на персонажа, когато той се пожертва, за да спаси останалите легенди в края на първи сезон. След това, благодарение на сюжетите с пътуване във времето, Снарт продължи да се появява в двата сериала, но по-скоро като гостуващ герой. Сега дори и това ще приключи.

Причините на Милър да се откаже завинаги от персонажа не са известни – може да има по-големи актьорски амбиции или пък да изпада в нова криза (като периода му след Prison Break, когато е бил измъчван от мисли за самоубийство и е качил много килограми). Така или иначе, надеждите на някои фенове да го видят като основен злодей в „Светкавицата“ явно няма да се реализират.

Милър не е единственият напускащ. Джон Бароумен е загатнал, че тази година ще му е последна като Малкълм Мерлин, а Виктор Гарбър се отказва от Мартин Стийн, за да гони кариера в Бродуей. Колкото и да са обичани четирите сериала заради факта, че се пресичат повече от често, напускания като това са неизбежни. А и винаги има шанс за завръщания и размисляния.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Един от продуцентите на СиДабълю вече е обвинен, но не от него. На едно друго място писах, че за мен е подозрително как в тези сериали се наемат често гей актьори и точно техните персонажи си тръгват след един-два (най-много) сезона.

cinemascrotum

Може да обмисля грандиозен скандал и да обвини някой от продуцентите, че го е докоснал по интимните зони, с което да се хване на хорото с останалите изстрадали жертви на секс-тормоза. 🙂
А ако наистина е толкова депресиран, че сам напуска единствената си работа, значи най-вероятно е време да започнем да оглеждаме холивудските некролози за името му…

Славяна

Рядко симпатизирам на злодей, но Снарт е друга манджа.. И много исках да се получи нещо между него и Сара, само че не мисля, че точно любов щеше да е ок.. Жалко, че си тръгва, беше ми доста любим!
Забелязвам, че актьора зад образа на Мартин нещо не си играе ролята като хората или пък такава му е ролята в момента – някак си е много разсеян, все изнервен, не е същото готино старче, което знае всичко и дразни Джакс.. Надявам се, че героя нещо се е скапал, защото иска да отиде при дъщеря си, а не актьора, който няма търпение да напусне сериала! А и какво ще стане с Джакс.. и той ли ще се махне или ще му търсят нов човек?!

Петя Ивайлова

Дано да се чувства добре и напускането му да не е заради депресия. Щеше да бъде идеално, ако завръщането на „Бягство от затвора“ беше по-успешно, но какво да се прави…