4 коментара
cold

Уентуърт Милър напуска вселената на „Стрелата“

Последните сцени с капитан Колд (или капитан Студ) се снимат в момента.

Един от любимите персонажи на феновете на сериалите „Стрелата“, „Светкавицата“, „Легендите на утрешния ден“ и „Супергърл“, обединени под общото име Arrowverse, скоро ще напусне вселената им. Това е капитан Колд, изигран от Уентуърт Милър. Актьорът е пуснал пост в инстаграма си със следното съдържание: „В момента снимам последните си епизоди като „Капитан Колд/Ленърд Снарт“ за Legends of Tomorrow и The Flash. Благодарен съм на талантливия актьорски състав и работливия екип зад кадър… Благодаря ви… Прекарах си страхотно, играейки персонажа. Беше възможност за развитие, обучение и яки моменти“.

Снарт се превърна в любимец на феновете още с първата си поява в „Светкавицата“, заедно с партньора си Хийт Уейв (Доминик Пърсел). Затова и те станаха едни от основните легенди на утрешния ден, където Снарт си спечели още повече фенове. Особено с (СПОЙЛЕР!) изненадващия край на историята на персонажа, когато той се пожертва, за да спаси останалите легенди в края на първи сезон. След това, благодарение на сюжетите с пътуване във времето, Снарт продължи да се появява в двата сериала, но по-скоро като гостуващ герой. Сега дори и това ще приключи.

Изображение с име: Captain_Cold_Wentworth_Miller-2

Причините на Милър да се откаже завинаги от персонажа не са известни – може да има по-големи актьорски амбиции или пък да изпада в нова криза (като периода му след Prison Break, когато е бил измъчван от мисли за самоубийство и е качил много килограми). Така или иначе, надеждите на някои фенове да го видят като основен злодей в „Светкавицата“ явно няма да се реализират.

Милър не е единственият напускащ. Джон Бароумен е загатнал, че тази година ще му е последна като Малкълм Мерлин, а Виктор Гарбър се отказва от Мартин Стийн, за да гони кариера в Бродуей. Колкото и да са обичани четирите сериала заради факта, че се пресичат повече от често, напускания като това са неизбежни. А и винаги има шанс за завръщания и размисляния.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата