aniventure comic con

Известни са гостите за следващия Comic Con Bulgaria

Публиката отново ще се срещне с актьори от хитови сериали, косплейъри, влогъри и още.

Първият Comic Con в България миналата година постигна грандиозен успех. Събитието в София беше посетено от 20 000 души и спокойно може да се каже, че беше на световно ниво. Aniventure вече подготвят второто му издание и още отсега са известни голяма част от гостите.

За пореден път партньорството с HBO дава плодове – трима актьори от „Игра на тронове“ и една актриса от „Западен свят“ ще бъдат сред специалните гости. Кристиан Нерн (Ходор), Джема Уелан (Яра Грейджой) и Владимир Фурдик (Предводителят на белите бродници) ще представят Game of Thrones, а Анджела Сарафян (Клементайн) ще е първата актриса от Westworld на голямо събитие у нас.

Ще видим още създателите на комикси Роб Денблейкър и Йехуда Девир, косплейърите Kamui Cosplay и Reika и много други. Ще бъдат поканени различни влогъри и инфлуенсъри, като списъкът на гостите тепърва ще се разширява.

Тази година събитието ще се проведе на 15 и 16 септември, отново в Интер Експо център. Билетите са между 15 (вход за деца, 30 е за възрастни, важат и за двата дни) и 250 лева (ултра билет вход с достъп до всички зони, лични срещи с актьорите, ексклузивен мърчандайз, запазени места на първи ред и др. благинки за най-върлите фенове). Снимките и автографите от актьорите се заплащат отделно, освен ако не сте с ултра билета. Билети се продават във верига бензиностанции OMV, търговски център The Mall, билетен център НДК и на Eventim.bg.

Организаторите са качили на сайта си и хубаво клипче с някои от най-интересните моменти на миналата година. Нека си припомним какво можеше да видим тогава, за да знаем какво да очакваме този път:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата