sharknado

Sharknado завършва с шестия си филм

Поредицата най-накрая ще се смили над зрителите и ще завърши.

Малцина можеха да предвидят успеха на „Акулонадо“ преди години. Syfy е правила много абсурдни филми, но малко от тях привлякоха изобщо някакъв интерес. Някак си Sharknado стана хит, а продължението му – Sharknado 2: The Second One, тотално разби рекордите с 4 милиона зрители. Следващите три филма очертаха тенденция на спад в гледаемостта, като петият, Sharknado 5: Global Swarming, падна до 1,9 милиона зрители.

Благодарение на тези данни, Syfy са решили шестият да е последен. Засега той няма „умно“ подзаглавие, но със сигурност Иън Зиъринг, Тара Рийд, Каси Сербо и Вивика А. Фокс ще се завърнат за главните роли, а режисьор отново ще бъде Антъни С. Феранте.

Изображение с име: Sharknado_44

Нещо повече, сюжетът ще продължи директно от клифхенгъра в края на петия филм и ще завърши историята с пълен кръг. В края на последния излъчен филм Фин остана сам на Земята, опустошена от акулонадотата, привидно обречен никога повече да не види семейството си. Изведнъж обаче се появява порасналият му син (Долф Лундгрен), който му дава възможност да се върне назад във времето и да предотврати още първото акулонадо. Така ще пренапише историята и ще спаси любимите си.

Разбира се, ако „Акулонадо 6“ отново събере главозамайващи рейтинги, нищо чудно да има и 7…

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата