Брус Кембъл отново ще бъде Аш

Този път Злите мъртви ще се появят във видеоигра.

Преди няколко години, когато за пръв път обявиха сериала „Аш срещу Злите мъртви“, той изглеждаше голяма работа – феновете шумно изразиха задоволството си, сериалът се продаде в няколко държави още преди премиерата си, въпреки скромния бюджет. Starz побързаха да го подновят за втори сезон, вдъхновени от предварителния успех, и всичко изглеждаше готово за още много години на борба срещу леко смешните зомбита-демони от франчайза. За съжаление, този силен старт така и не се трансформира във високи рейтинги. Ash vs. Evil Dead едва издържа три сезона, след което беше спрян, а Брус Кембъл обяви, че никога повече няма да се завърне в ролята на едноръкия Аш Уилямс.

Сега се оказва, че категоричното му изказване е било малко пресилено, защото по-малко от година след края на сериала, Кембъл все пак ще продължи с емблематичния си образ. Аш Уилямс обаче няма да се завърне във филм или сериал, а във видеоигра, която още няма име. Феновете да не стискат палци, 60-годишният Кембъл едва ли е навит да става отново екшън-звезда колкото и добре да се представи играта, така че това е по-скоро изключение от обещанието му, а не окончателно нарушаване.

Също така, въпреки че досега са правени цели 4 опита, все още няма хубава видеоигра по „Злите мъртви“. Предстоящото заглавие вероятно ще бъде базирано на филмите, а не на сериала. Правата за последния се държат изцяло от Starz, които не участват в този проект, така че сюжетът ще бъде свързан само с филмите. Кога ще излезе – предстои да видим.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |