the twilight zone t

Новият The Twilight Zone ще има и втори сезон

Съвременната версия на Джордан Пийл е много успешна.

Изображение с име: the twilight zoneМнозина се развълнуваха, когато CBS All Access обявиха, че ще правят нова версия на „Зоната на здрача“ – емблематичен за ХХ век сериал-антология с фантастични елементи (и две версии преди това). Зад проекта застана Джордан Пийл, който бързо придоби слава с Get Out и Us. Той се оказа и един от най-харесваните елементи като „разказвачът“, чийто глас обединява епизодите с различни истории.

За съжаление, отзивите на критиците не са особено ласкави – те смятат, че сериалът не е чак лош, но не отговаря на очакванията и не прескача високата летва на миналите му версии. Това обаче в случая е без значение, защото хората гледат. Според изявлението на CBS All Access (които правят и „Стар Трек: Дискавъри“), „The Twilight Zone е привлякла най-много зрители в първия си ден от който и да е друг техен сериал досега“. Разбира се, това не е особено постижение, защото CBS All Access е сравнително нова платформа без много съдържание.

„Джордан Пийл и Саймън Кинбърг, творческият екип и актьорският състав свършиха феноменална работа по превеждане на завета на сериала, състоящ се в социално осъзнато повествование, за съвременната публика. Те са майстори-разказвачи и очакваме с нетърпение да заведат феновете по-дълбоко в Зоната на здрача с втори сезон“, завършва изявлението.

Една от критиките към сериала, е че той е твърде социално осъзнат, което идва за сметка на някои доста по-философски теми от миналото. Иначе казано, явно днешните продуценти и творци имат малко по-различна идея за това какъв всъщност е заветът на стария сериал. Но това не е чак такава трагедия, особено щом зрителите го харесват.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата