9 коментара
sonic the hedgehog

Трейлър за Соник Таралежа

Култовата игра от детството ни вдъхновява филм с живи актьори и съмнителни шансове за успех.

Paramount така и не успяха да съберат достатъчно интерес към предстоящата си адаптация във филм с живи актьори на Sonic The Hedgehog, но сега с първия трейлър, в който виждаме реални кадри от филма, неодобрението достига нови висини. Рядко се случва трейлър за очакван блокбъстър да събере повече нехаресвания, отколкото харесвания, но ето, че и Соник Таралежа (с официално заглавие у нас „Соник: Филмът“) се присъединява към този неелитен клуб. Нека видим защо:

https://www.youtube.com/watch?v=FvvZaBf9QQI

Sonic The Hedgehog е приключенска комедия, вдъхновена от световно известната видеоигра на SEGA, където главен герой е популярният син таралеж. Филмът проследява приключенията на Соник докато той се ориентира в сложността на живота на земята с новия му най-добър приятел, човека Том Уашовски (Джеймс Марсдън – Циклоп от първата трилогия „Х-мен“ и Теди от „Западен свят“). Соник и Том обединяват усилията си, за да спрат злия доктор Роботник (Джим Кери), който иска да плени Соник и да използва силите му за да постигне световно господство.

Оплакванията на потенциалните фенове от видяното в трейлъра за много. От некадърния дизайн на Соник, до пропуски в сюжета видими още отсега (Соник е толкова бърз, че времето буквално спира когато към него летят ракети, но иначе не е достатъчно бърз, за да избяга от упойваща стрела). Изпълнението на Джим Кери и баналните шеги на героя му също не ни вдъхновяват да се юрнем към киното.

В интерес на истината, реакциите на потенциалните фенове в канала на българския разпространител на филма са доста по-позитивни.

Премиерата на „Соник: Филмът“ е на 8 ноември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата