american horror story apocalypse

American Horror Story – с разклонение

American Horror Stories пак ще е антология, но с отделни сюжети за всеки епизод.

Раян Мърфи, създателят на успешния сериал „Зловеща семейна история“ (или American Horror Story, както въпреки официалния свободен превод си остава по-известен у нас), обяви, че ще прави разклонение на най-успешната продукция в кариерата си.

American Horror Stories отново ще е антология, но вместо сюжетите да са различни за всеки сезон, ще са различни за всеки епизод. Може да се каже, че това ще бъде второ разклонение, тъй като вече имаше два сезона на American Crime Story – за него не сме писали нищо, тъй като не е в нашия жанр. Не се знае дали ще има някаква по-конкретна концепция, нито кой ще участва в новото разклонение, но има голяма вероятност познатите актьори да се завърнат. Дори Джесика Ланг. Защо мислим така? Защото новината е обявена в пост в инстаграм, в който е поместен и скриншот от общ чат на Раян Мърфи със звездите на „Зловеща семейна история“, а Ланг е на първо място в него.

American Horror Story в момента подготвя десети сезон, но продукцията върви трудно. Не е известно каква точно е концепцията му, но стана ясно, че има много снимки извън студио, за които е необходимо времето да бъде в определено състояние (сигурно облачно). Заради коронавируса обаче процесите са спрени, а Раян Мърфи е притеснен, че когато снимките се възобновят, времето няма да отговаря на нуждите му – идва лято и слънцето ще грее все повече. Най-интересното за десети сезон е, че главна роля ще има Маколи Кълкин от „Сам вкъщи“. Някога сладкото детенце порасна недотам симпатичен мъж и хорър ролята ще му отива, като ще бъде и една от редките му по-забележими такива.

Не знаем колко епизода или колко сезона ще просъществува новото разклонение (всъщност още не е 100% сигурно дали изобщо ще го има, тъй като туитът не дава подробности), но за бъдещето на сериала-майка сме повече от спокойни – поръчки има до 13-ти сезон.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата