Трейлър за втори сезон на Мандо

The Mandalorian показва първи кадри от втори сезон.

Дисни може и да провалиха филмовата поредица „Междузвездни войни“, но поне първият им игрален сериал The Mandalorian в тази вселена е абсолютен успех. Затова и продукцията на втори сезон не беше забавена дори от пандемията (ако трябва да сме честни, тя започна доста преди нея, дори преди излъчването на първи сезон). Най-хубавото е, че следващите епизоди изглеждат по-епични и фокусирани от предишните. Явно мандалорианецът ще трябва да намери джедаите, за да им достави бебето Йода – въпреки че джедаите са врагове на мандалорианците.

В трейлъра не са показани, но е известно, че участие във втори сезон ще вземат и познати персонажи от анимационни сериали – Асока Тано и Боба Фет. По-рано през годината излезе новината, че Розарио Доусън е наета за ролята на Асока, но това не е официално потвърдено. Кой знае – възможно е дори Юън Макгрегър да направи изненадващо завръщане като Оби-Уан Кеноби. Все пак, ще има сериал за него в недалечно бъдеще, а и след като Мандалорианецът ще търси джедаите, защо да не попадне именно на него? В трейлъра виждаме и нова мистериозна героиня, забулена в черен плащ. Актрисата е кечистката Саша Банкс.

Премиерата на втори сезон е на 30 октомври по Disney+.

3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Ицо

Не е Йода, как ще е Йода. Сериалът се развива няколко години след края на оригиналната трилогия и преди новата. Бейби Йода е никнейм.

Петър Атанасов

Ако правилно се ориентирам, не е Йода, просто му викат така, защото не знаем как се казва расата. Иначе си няма име.

Нед Ласков

Ама, чакайте! Това сега бебе Йода ли е или просто бебе като Йода?? Макар че следва да бъде очаквано да е Йода, но все още не го знаем това, нали?