disenchantment

Принцеса Тиабини е в лошо настроение в „Размагьосване“ – част 3

Трейлър и премиерна дата за трети сезон на Disenchantment

Ако трябва да сме напълно честни, Disenchantment не е на нивото на Futurama или The Simpsons, но все пак е на Мат Грьонинг и има своите добри моменти. Оказва се, че ще видим третия му сезон съвсем скоро – на 15 януари. Той ще продължи историята на принцеса Бийн, двамата й придружители – елфа и демона, както и роднините и придворните й. Със съответната доза хумор, разбира се.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Виждаме завръщане в Стиймленд, светът на стиймпънка, както и повече от подземния свят на Дагмар. Надяваме се трети сезон да е по-фокусиран от предишните два, в които сюжетът сякаш се луташе без посока.

Сериалът беше подновен за трети и четвърти сезон много отдавна, така че със сигурност догодина ще имаме още епизоди, макар и с леко закъснение (втора част беше качена през септември 2019 г., а трета се очакваше тази година, но вероятно се е забавила заради коронавируса). Предстои да видим обаче дали епизодите от четвърта част няма да се окажат последни, така както се случи със „Смразяващите приключения на Сабрина“, която доскоро следваше същата схема.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата