1 коментар
jean luc picard 0

Пикард се среща с Кю в алтернативна времева линия

Star Trek: Picard показва първи трейлър за новия сезон.

Втори сезон на „Стар Трек: Пикард“ ще излезе чак догодина – снимките все още текат, тепърва ще се добавят и ефекти. Продуцентите обаче знаят, че феновете чакат с нетърпение да видят поне някой кадър, затова и пуснаха първо кратко трейлърче, в което Пикард отново се среща със стария си познайник – полубожеството Кю.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Явно втори сезон ще се занимава със счупени времеви линии. Виждаме и Седем, която се събужда в непозната за нея обстановка, останала и без последния си боргски имплант – а може би в новата времева линия тя никога не е била отвличана? За съжаление, трейлърчето е кратко и с лошо качество – Paramount+ са го забранили за гледане извън САЩ, така че това е копие, което на всичкото отгоре скоро може да бъде свалено. Гледайте го докато го има.

Първи сезон на „Стар Трек: Пикард“ излезе миналата година и не беше никак лош, макар и някои почитатели на стария „Стар Трек: Следващото поколение“ да го усещаха като твърде модернизиран и отдалечен от бранда. В Star Trek: Picard се срещат герои както от Star Trek: The Next Generation, така и от Star Trek: Voyager. Кю е персонаж, който се е появявал и в двата, така че изобщо не е изненадващо, че ще влезе и тук.

Очакваме новите епизоди по някое време през 2022 г.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата