ghostbusters

Пълен трейлър за „Ловци на духове: Наследство“

Ghostbusters: Afterlife предава щафетата на следващото поколение.

Женският римейк на „Ловци на духове“ не се увенча с успех, но франчайзът все още далеч не е мъртъв. Нов опит за съживяване ще бъде направен с филма Ghostbusters: Afterlife – той явно ще бъде детският римейк. От доста години вече слушаме за него и виждаме откъслечни кадри, но чак сега получаваме пълен трейлър.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Има някои сцени, в които духът на двата стари филма изглежда запазен, но като цяло концепцията е доста различна. Главните герои не са възрастни хора, а юноши. Духовете ще създават масов хаос в мегаполис, а само леки сътресения в малко градче от американската провинция. Разбира се, ще имаме и кратки появи на стари актьори – Дан Акройд (той вдига телефона в края на трейлъра), Бил Мъри, Ърни Хъдсън, Сигорни Уивър и Ани Потс, но ще видим дали те ще бъдат достатъчни, за да привлекат феновете на култовите класики от миналото обратно в киносалоните.

Режисьор е Джейсън Райтман, син на Иван Райтман – режисьора на едновремешните филми. В главните роли виждаме дъщерята и внуците на единия от ловците на духове – Егон. Егон обаче не е успял да капитализира борбата с призраци и не е оставил щедро наследство на потомците си. Сега е техен ред да спасяват живите от мъртвите.

Премиерата на „Ловци на духове: Наследство“ е на 11 ноември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата