Изтече трейлър за „Спайдър-мен: Няма път към дома“

Spider-Man: No Way Home чупи мултивселената с Доктор Стрейндж.

Третата част на третата кино-вариация на Човека-паяк с Том Холанд вече наближава своята премиера. В пост-кредит сцената на предишния филм на Дисни и Сони, самоличността на Спайдър-мен беше разкрита и вече целият свят знае, че зад маската се крие тийнейджърът Питър Паркър. Нещо повече, целият свят мисли, че той не е супергерой, а престъпник. Отчаян от новата си ситуация, Питър отива при Доктор Стрейндж, който ще опита да му помогне с магия… и всичко ще се обърка.

Първият трейлър към Spider-Man: No Way Home се гласеше за официално излизане на промоционално събитие, но изтече по-рано и затова беше пуснат от Сони в youtube. Ето го и него:

Трейлърът ни показва само единия злодей на филма – доктор Октопус, изигран от Алфред Молина. Вероятно си спомняте, че той вече е бил в тази роля – в „Човека-паяк 2“ на Сам Райми (първата итерация). Уилям Дефо също ще се върне като Зеления Гоблин от онези години, а пък Джейми Фокс ще се появи като Електро от втората итерация. Говори се, че Тоби Макгуайър и Андрю Гарфийлд ще се завърнат като своите версии на Спайдър-мен, за да могат трите итерации да се бият рамо до рамо, но това засега се отрича от Дисни.

Очакваме „Спайдър-мен: Няма път към дома“ на 17 декември.

2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нямам търпение. Изглежда добре – едно време в сериала по Нова тв имаше подобен момент. Малко са пребоядисали косата на др. Стрейндж.

Славяна

Пищях като момиченце. За първи път сигурно.. Не. Лъжа. И друг път се е случвало. Но просто толкова спайдър-мен на едно място и злодеите им… 🎉🎉🎉