love death robots jibaro

Love Death + Robots и For All Mankind – подновени

„Любов, смърт и роботи“ и „За цялото човечество“ са подновени за четвърти сезони.

Изображение с име: for-all-mandkind-posterДве добри новини за феновете на съвременните сериали. Love Death + Robots и For All Mankind доживяват по още един – четвърти – сезон.

Новината не е изненадваща за „Любов, смърт и роботи“. Netflix не пускат данни за гледаемостта на продукциите си, но трети сезон на анимационната антология беше доста коментиран, а епизодът с речната изкусителка и глухия рицар е всепризнат шедьовър. С хвалбите под път и над път за Love Death + Robots и популярността му, не е никак учудващо, че имаме подновяване за още един сезон. Да не забравяме и 12-те награди Еми, натрупани през годините до момента.

Поръчката за нов сезон на For All Mankind също не е шокираща, предвид че сериалът досега е бил в крепко здраве цели три години и също е доста харесван от критиците. Не е чак емблема за Apple tv+, но вероятно е доста гледан от абонатите. Подновяването дойде още преди 3 седмици, месец след премиерата на трети сезон. Сега обаче имаме и подробности относно това, което можем да очакваме догодина, благодарение на последния епизод. Всеки сезон досега прескача с по едно десетилетие напред и четвърти няма да е изключение – той ще стигне до нашия 21-ви век. Във финалната сцена на трети сезон (чийто последен епизод отново уби немалко количество важни герои) надзърнахме в 2003 година от алтернативната история, в която Елън Уилсън вече не е президент, а нов директор заменя Марго Робинсън в НАСА.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата