The Handmaid’s Tale подновен за шести последен сезон

„Историята на слугинята“ най-накрая ще приключи.

Първите два епизода от пети сезон на The Handmaid’s Tale са вече достъпни за гледане по HBO Max. Началото е доста прилично. Джун е на косъм от тотално откачане, а Серина се окопитва доста бързо след смъртта на съпруга си и започва да крои отмъщението си.

Въпреки че сериалът има все още с какво да задържи вниманието ни, отдавна смятаме, че му е време да приключва. За щастие, продуцентите най-накрая са стигнали до същия извод и са взели най-доброто възможно решение – след този сезон ще има още един, като той ще е последен.

Новината дойде малко преди началото на пети сезон, което значи, че продуцентите дори не са чакали рейтингите, за да тестват актуалната популярност на дългогодишния сериал. Това е знак за голямо доверие, както и за устойчиво силен интерес към сериала през времето досега.

„Беше истинска чест да разкажем историята от революционния роман на Маргарет Атууд и смразяващо близкия до нея свят и сме развълнувани да доставим на зрителите шести и последен сезон от „Историята на слугинята“, казва Брус Милър, изпълнителен продуцент и главен сценарист. „Благодарни сме на Hulu и MGM, че ни позволиха да разкажем тази история, която, за съжаление, остава релевантна и днес, и сме въодушевени от невероятните ни фенове и нестихващата им подкрепа, без които не бихме могли да стигнем дотук“.

3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Nedev88

Мисля, че го започнах, но не го довърших.

Петър Атанасов

Според мен, тъпата й физиономия ще остане вечна, където и да се намира 😀 Но иначе май не си гледал четвърти сезон 😀

Nedev88

Значи вече знаем кога Джун окончателно ще избяга, без да се връща с тъпа физиономия?!