1 коментар
The Great Wall

9 минути трейлър за „Великата стена“

Кадри за всеки от героите.

„Великата стена“ е може би първият американско-китайски продукт от такава величина – епично историческо фентъзи с Мат Деймън и известния китайски режисьор Джан Имоу. Подобаваща на начинанието е и дължината на поредния трейлър – цели 9 минути. Всъщност, клипчето прилича по-скоро на поредица от материали, като започва с трейлър и след това представя всеки от главните герои накратко. Уви, на китайски е, така че повечето от вас няма да разберат нищо, но пък има изобилие от невиждани досега обещаващи кадри.

https://www.youtube.com/watch?v=Pt3Ojo3_a1s

Да се надяваме, че във филма ще има нещо повече от безсмислен екшън, както и че не видяхме всичко, заслужаващо гледане, в кадрите по-горе. При всички положения, личи си, че хората са се постарали, и дори само заради това ще е интересно да видим какво са сътворили.

В търсене на най-мощното оръжие, познато на човечеството в миналото, героите на Мат Деймън и Педро Паскал попадат случайно насред трескавата организация по защитата на Великата китайска стена срещу мистериозен и неизвестен, но много опасен враг. Ще бъде ли това Войната на войните? Ще устои ли Стената? Ще спасят ли самоотвержените бойци човечеството?

The Great Wall излиза на 3 февруари 2017.

 

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата