Ash vs Evil Dead Season 2 2016

Аш не е приключил със Злите мъртви

Втори сезон започва на 2 октомври.

В края на миналата година Starz си направи един доста успешен експеримент с поредицата „Злите мъртви“ на Сам Райми – продължи я със сериал. 20-минутните епизоди се харесаха от зрителите и критиците, дори предизвикаха неочаквано висок интерес. Ето защо тази година Ash vs. Evil Dead се завръща с нови епизоди и забавни ужасии.

Актьорският състав се запазва – Брус Кембъл ще играе титулярния Аш, безотговорния чичка, заради когото настъпи апокалипсиса, Рей Сантяго и Дейна ДеЛоренцо ще са помагачите му, а Люси Лоулес ще се завърне в ролята на Руби. Единствената промяна е, че Руби, която през дебютната година на сериала беше злодей, сега изглежда, че ще се присъедини към Аш и компания в борбата срещу мъртъвците. Ще имаме и нови попълнения в лицата на Лий Мейджърс (The Six Million Dollar Man), Тед Райми (Xena: Warrior Princess) и Мишел Хърд (Daredevil) в ролите съответно на бащата на Аш, най-добрия приятел от детството на Аш и Линда – приятелката на Аш, която на няколко пъти умираше по брутални начини във филмите.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Простреляният с пушката в края на горния тийзър леко прилича на Пабло, но да се надяваме, че Рей Сантяго няма да напуска сериала преждевременно. Люси Лоулес пък винаги е наслада за зрителя и около нея надеждите са свързани само с това преходът на героинята й към добрата страна да е сравнително достоверен.

Новите епизоди излизат в САЩ на 2 октомври. У нас се излъчват по Cinemax и се качват в онлайн платформата на HBO, така че ако искате да ги гледате легално, следете тези медии.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата