thor love and thunder

Да се уповем на боговете

Нов трейлър за „Тор: Любов и гръмотевици“

Марвелският отмъстител Тор смени стила си доста пъти от първия си филм до сегашния. Вече маркетингът го нарича „космическият викинг“, сюжетите му наблягат на комедията, а визиите започват да залитат към ретро стилистики. И няма лошо, защото „Тор: Любов и гръмотевици“ е сред най-чаканите заглавия на Марвел за тази година.

След като спасява Земята за петстотен път, Богът на гръмотевиците поема на ново приключение и успява да си върне титлата на единствения и неповторим Тор… Но дали?! Защото – изненада, този път не само той ще развърти емблематичния чук Мьолнир. Вижте новия трейлър:

Бутон за зареждане на YouTube видео

В Thor: Love and Thunder гръмовержецът, неочаквано за самия него, предприема пътуване, каквото не е правил досега – навътре към себе си, в търсене на вътрешен мир. Спокойствието му обаче е нарушено от появата на галактическия убиец Гор – Касапина на богове (Крисчън Бейл), който е дал клетва да унищожи всички от вида му. За да се справи със заплахата, Тор ще разчита на помощта на Валкирия (Теса Томпсън), Корг (Тайка Уайтити) и бившата си приятелка Джейн Фостър (Натали Портман), която – за голяма изненада на самия Тор – необяснимо е успяла да овладее силата на магическия Мьолнир и се е превърнала в Могъщия Тор. Заедно те се отправят на опасно космическо приключение, за да разкрият мистерията зад желанието за мъст на Касапина на богове и да го спрат, преди да е станало твърде късно. Във филма ще участват и познатите ни Пазители на галактиката (без Гамора).

„Тор: Любов и гръмотевици“ излиза на 8 юли в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата