1 коментар
pet sematary bloodlines

Дейвид Духовни е в Pet Sematary: Bloodlines

Трейлър за „Гробище за домашни любимци: Кръвни връзки“ с участието на Дейвид Духовни от „Досиетата Х“.

В неделя един от най-любимите ни сериали, „Досиетата Х“ отбеляза 30-тия си рожден ден – юбилей от първото излъчване на пилотния епизод. The X-Files направи от Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън обичани звезди и техните кариери продължават успешно до ден днешен.

Сега виждаме трейлър за филм с Духовни, който никак не е случаен и сам по себе си. Става дума за поредна продукция по Стивънкинговото „Гробище за домашни любимци“, но този път не пряка адаптация, а относително оригинална идея – предистория за гробището и персонажа Джъд Крандал.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Понякога е по-добре да си мъртъв и Джъд Крандал тепърва ще го осъзнава. През 1969 година той напуска родното си градче Лъдлоу в Мейн, за да търси смисъл на живота си. Но на изхода той и приятелите му срещат древно зло, което е хванало населеното място в желязната си хватка още при създаването му.

Pet Sematary: Bloodlines служи като предистория на вече познатия ни сюжет от книгата и двата филма. Тя е съвсем накратко разказана в романа на Стивън Кинг „Гробище за домашни любимци“, но без подробности.

Филмът от 2019 година не беше харесан от публика и критици, но все пак успя да направи пари. Вероятно именно това е мотивирало създаването на тази предистория. Уви, тя няма да върви по кината, а ще бъде пратена директно на стрийминг – в САЩ излиза по Paramount+ на 6 октомври. В България може би ще имаме шанс да я гледаме легално по SkyShowtime, но няма гаранция за това.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата