6 коментара
hewlett 003

Дейвид Хюлет ще прави филм с остатъците от Дестини

Оказва се, че актьорът притежава декорите за космическия кораб Дестини от „Старгейт: Вселена“ и ще ги използва в свой собствен проект.

Още ли ви липсва „Старгейт: Вселена“? Нищо чудно – откакто не се излъчва нито един „Старгейт“, телевизията не е същата.

Не че това е кой знае каква утеха, но все пак скоро ще имаме нещо, което да ни върне малко назад във времето. Дейвит Хюлет (Родни МакКей от „Старгейт: Атлантида“) ще снима нов филм с декорите от Дестини. Оказва се, че те са собственост на актьора и той ги е запазил въпреки спирането на Stargate Universe. Хюлет е решил, че ще му послужат добре и за новия проект.

За съжаление, филмът няма да има нищо общо със Старгейт-вселената. За него се знае единствено, че ще започне да се снима през февруари, а единственият източник на информация е профилът в Туитър на Дейвид Хюлет. Предвиждаме с 99% сигурност, че лентата няма да се завърти по кината, нито пък ще достигне до родните телевизии или видеотеки. Все пак Хюлет не е кой знае какво име в Холивуд, а и едва ли разполага с достатъчно средства, за да си позволи широко разпространение. Най-вероятно, филмът ще излезе направо на DVD в САЩ.

Хюлет е говорил публично за две свои идеи, които биха могли да са вдъхновенията зад този проект. Едната е за научнофантастична комедия, наречена StarCrossed, а другата – отново научна фантастика, наречена Debug.

Стискаме палци на Хюлет да направи добър продукт, който да даде успешно начало на кариерата му като продуцент! А защо не и някой ден именно той да направи филм, който да завърши историите на Старгейт-разклоненията?

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата