destiny 2

Destiny 2 с първи експанжън

Трейлър за Curse of Osiris – допълнение към хитовата видеоигра Destiny 2: Curse of Osiris.

След като излезе през септември, Destiny 2 беше обявена за значително по-добра от предшественика си, като много от феновете бяха готови с мнението си дори още преди да излезе, само на база трейлъри и демота. Обновленията наистина са много и са в положителна посока, като историята и персонажите са на ниво. Разбира се, само това не е достатъчно да поддържа играта в класациите и затова, 3 месеца по-късно ще излезе първият експанжън – Проклятието на Озирис. Трейлърът към него излезе онзи ден:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Трейлърът е воден от героинята на Джина Торес – най-известната актриса в състава на играта, която ни е любима от „Файърфлай“ насам. Дните й на екшън актриса са отминали и сега тя играе предимно спокойни роли или пък с гласа си в анимации и игри. Сред мъжете в състава на Destiny 2 пък големите имена са Бил Най и Нейтън Филиън.

Сюжетът изпраща играча на Меркурий, където да се бие с Озирис – най-силния войн, живял някога. Събитията се развиват след края на основната кампания в Destiny 2, а героят предполагаемо ще даде идеи как да се победят машините, излизащи от портала на Меркурий (макар че може да се окаже, че той ги предвожда). Безкрайната гора и Меркурий ще са нови дестинации, добавени към вече съществуващите, като ще има и ново социално пространство – the Lighthouse, нови мисии, рейдове и други.

Destiny 2: Curse of Osiris излиза на 5 декември за PC, PS4 и Xbox One.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата