gamescom-2017-logo

Трейлъри за игри

На Gamescom бяха показани кадри от Jurassic World Evolution, Assassin’s Creed Origins, Destiny 2 и Middle-earth: Shadow of War.

Едно от най-големите събития за геймърите в Европа е конвенцията Gamescom, където често разработчиците показват нов материал за предстоящите си продукти. Е, не е толкова урожайна, колкото Е3, но все пак около нея се събират немалко новини.

Най-изненадващата може би е тази за играта Jurassic World Evolution. В нея играчите ще трябва да строят лунапаркове с динозаври, както и да развъждат експонатите. Девелопърите са Frontier Developments, които са създали небезизвестната Roller Coaster Tycoon. Локацията, на която играчите ще развихрят въображението и мениджърските си способности, е Айла Нублар – островът, на който се развиваше първия филм „Джурасик парк“, както и „Джурасик свят“. След като разработят този остров, играчите ще могат да разширят лунапарковете и върху съседните острови от архипелага Муертес, което вероятно ще е вълнуващо за феновете на Майкъл Крайтън. Ако нарушат баланса между различните дейности, които трябва да развиват, обаче, играчите ще изпаднат в ситуацията, позната от всички „Джурасик“ филми досега. Играта ще е готова за лятото догодина и ще е за PC, PS4 и Xbox One.

https://www.youtube.com/watch?v=NWagBjDMwTU

Не толкова изненадваща, но доста отдавна чакана е Assassin’s Creed Origins. Ubisoft са показали кинематографичния трейлър към играта, в която ще разкрият произхода на ордена на асасините. В историята ще се появят Клеопатра и Гай Юлий Цезар, а главният герой ще се казва Байек – него виждаме да омита цял отряд римски войници. Играта изглежда доста реалистична, като целта е чрез нея да се покаже и големият потенциал на следващата конзола на Microsoft – Xbox One X. Разработчиците обещават най-големия отворен свят досега, адекватна нова система за битки и правилна употреба на годината, в която поредицата си почина след провала на последната игра. Въпреки това, те очакват по-слаби продажби, отколкото на Unity и Black Flag, с което показват, че все пак имат добър поглед върху пазара и състоянието на франчайза в момента. Assassin’s Creed Origins излиза на 27 октомври за PC, PlayStation 4 и Xbox One. Ако искате и по-широк поглед върху геймплея, цъкнете тук.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Друга игра, от която бяха показани много кадри, е Destiny 2. За нея вече сме ви говорили, сега просто се насладете на новия материал. В единия трейлър се запознаваме с Хоторн – една от героините, в които играчът няма да може да се превъплъщава, но ще бъде важна за сюжета. Тя си има сокол на име Луис и е ловец. В следващото клипче ще видите кадри от Европейската мъртва зона – един от четирите свята, из който играчите ще шетат (заедно с Титан, Несус и Йо). Тя е и най-големият свят и ще включва няколко локации от първата игра – за клипчето от зоната кликнете тук. За финал пък най-важното – трейлърът за излизането, в който виждаме повече от историята на „Света без светлина“. Destiny 2 излиза на 6 септември за PlayStation 4 и Xbox One и на 24 октомври за PC.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Завършваме сборната статия с трейлъри за Middle-earh: Shadow of War. В първия трейлър се запознаваме с Племето на терора – нова фракция на орки, която засега не изглежда кой знае колко различна от останалите, но явно ще има значение за сюжета и около нея ще се лее мнооооого кръв. В следващия трейлър виждаме Племето на машините – друга фракция злодеи, с които играчите ще трябва да се разправят. Те използват природните ресурси на Мордор (предимно огън и магма), за да коват мечове, брадви, чукове, огнехвъргачки, бомби и други разнообразни оръжия за унищожение. Завършваме с един по-нормален трейлър за играта като цяло, в който акцентът отново е върху многобройните чудовища, които главните герои ще затрият в изпълнение на мисията си.

Middle-earth: Shadow of War releases on October 10, 2017 for PC, PS4, and Xbox One.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата