Трейлъри за игри

На Gamescom бяха показани кадри от Jurassic World Evolution, Assassin’s Creed Origins, Destiny 2 и Middle-earth: Shadow of War.

Едно от най-големите събития за геймърите в Европа е конвенцията Gamescom, където често разработчиците показват нов материал за предстоящите си продукти. Е, не е толкова урожайна, колкото Е3, но все пак около нея се събират немалко новини.

Най-изненадващата може би е тази за играта Jurassic World Evolution. В нея играчите ще трябва да строят лунапаркове с динозаври, както и да развъждат експонатите. Девелопърите са Frontier Developments, които са създали небезизвестната Roller Coaster Tycoon. Локацията, на която играчите ще развихрят въображението и мениджърските си способности, е Айла Нублар – островът, на който се развиваше първия филм „Джурасик парк“, както и „Джурасик свят“. След като разработят този остров, играчите ще могат да разширят лунапарковете и върху съседните острови от архипелага Муертес, което вероятно ще е вълнуващо за феновете на Майкъл Крайтън. Ако нарушат баланса между различните дейности, които трябва да развиват, обаче, играчите ще изпаднат в ситуацията, позната от всички „Джурасик“ филми досега. Играта ще е готова за лятото догодина и ще е за PC, PS4 и Xbox One.

Не толкова изненадваща, но доста отдавна чакана е Assassin’s Creed Origins. Ubisoft са показали кинематографичния трейлър към играта, в която ще разкрият произхода на ордена на асасините. В историята ще се появят Клеопатра и Гай Юлий Цезар, а главният герой ще се казва Байек – него виждаме да омита цял отряд римски войници. Играта изглежда доста реалистична, като целта е чрез нея да се покаже и големият потенциал на следващата конзола на Microsoft – Xbox One X. Разработчиците обещават най-големия отворен свят досега, адекватна нова система за битки и правилна употреба на годината, в която поредицата си почина след провала на последната игра. Въпреки това, те очакват по-слаби продажби, отколкото на Unity и Black Flag, с което показват, че все пак имат добър поглед върху пазара и състоянието на франчайза в момента. Assassin’s Creed Origins излиза на 27 октомври за PC, PlayStation 4 и Xbox One. Ако искате и по-широк поглед върху геймплея, цъкнете тук.

Друга игра, от която бяха показани много кадри, е Destiny 2. За нея вече сме ви говорили, сега просто се насладете на новия материал. В единия трейлър се запознаваме с Хоторн – една от героините, в които играчът няма да може да се превъплъщава, но ще бъде важна за сюжета. Тя си има сокол на име Луис и е ловец. В следващото клипче ще видите кадри от Европейската мъртва зона – един от четирите свята, из който играчите ще шетат (заедно с Титан, Несус и Йо). Тя е и най-големият свят и ще включва няколко локации от първата игра – за клипчето от зоната кликнете тук. За финал пък най-важното – трейлърът за излизането, в който виждаме повече от историята на „Света без светлина“. Destiny 2 излиза на 6 септември за PlayStation 4 и Xbox One и на 24 октомври за PC.

Завършваме сборната статия с трейлъри за Middle-earh: Shadow of War. В първия трейлър се запознаваме с Племето на терора – нова фракция на орки, която засега не изглежда кой знае колко различна от останалите, но явно ще има значение за сюжета и около нея ще се лее мнооооого кръв. В следващия трейлър виждаме Племето на машините – друга фракция злодеи, с които играчите ще трябва да се разправят. Те използват природните ресурси на Мордор (предимно огън и магма), за да коват мечове, брадви, чукове, огнехвъргачки, бомби и други разнообразни оръжия за унищожение. Завършваме с един по-нормален трейлър за играта като цяло, в който акцентът отново е върху многобройните чудовища, които главните герои ще затрият в изпълнение на мисията си.

Middle-earth: Shadow of War releases on October 10, 2017 for PC, PS4, and Xbox One.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.